International Army Show

Afgelopen zaterdag ben ik naar de international Army show in Enschede geweest. Deze werd voor het eerst georganiseerd. Hier wilde ik graag naar toe en had de kaartjes dan ook al een aantal maanden in huis liggen. Vandaag vertel ik jullie meer over deze dag en laat ik jullie een aantal foto’s zien.

Ik ben op zaterdag naar de show geweest dit omdat mij dit de leukste dag leek. Op zondag heb je toch al snel veel gezinnen en veel meer mensen die een dagje weg gaan. Op vrijdag was deze show ook te zien maar omdat dit de eerste dag was had ik het idee dat veel mensen deze dag ook al zouden gaan vandaar dat we hadden gekozen voor de zaterdag. 

Aan het eind van de ochtend zijn we vertrokken naar de show. Het was gelukkig niet ver rijden dus waren we al snel op de locatie. Het was gelukkig een mooie zonnige dag waardoor het toch wat leuker is om er heen te gaan. 

We hebben ongeveer twee a drie uur rond gelopen en toen hadden we alles gezien. De show was niet zo heel groot ik had verwacht dat hij wat groter zou zijn. Echter was er wel heel veel te zien wat betreft voertuigen etc. Op het terrein zelf staan ook een aantal oude bunkers dit gaf de show wel meer uitstraling.

Naast de oude voertuigen waren er ook mensen die bepaalde dingen uit die tijd aan het na bootsen waren. Zo had je bijvoorbeeld een barbershop, iemand die achter een naaimachine zat, een soort keuken en nog veel meer. Hierdoor kreeg je een indruk van hoe ze dat destijds allemaal deden.

In een aantal oude hangars was wat te zien. In 1 van de hangars was zelfs een soort van markt waar je van alles kon zien en kopen. Buiten stonden ook een paar kraampjes waar je wat kon kopen. Op twee locatie’s werden rond bepaalde tijden nummers gezongen met de muziek die ze vroeger veel gebruikten. Of de liedjes zelf ook uit die tijd waren durf ik niet te zeggen. Maar dit was wel een zweer maker. 

Drie keer op de dag werd en nog een tank show gegeven. Hier zijn we niet wezen kijken omdat we nog op het terrein aan het lopen waren. Wel hebben we een aantal voertuigen zien rijden. Deze reden tussen de mensen door. Voor een bepaald bedrag kon je ook met ze mee rijden. 

Het was een zeer mooie en indrukwekkende dag. Nu had je een gelegenheid om alles eens van dichtbij te zien. Als dit volgend jaar weer is ga ik er zeker weer naar toe. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ben je zelf ook naar deze dag geweest? 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *