Is het al zomer?

Lieve lezers, zijn jullie ook al zo toe aan de zomer? Zijn jullie die kou en regen ook zo zat?  Voor mijn gevoel is de zomer nog zo ver weg maar ook zo dicht bij. Ik zelf heb echte een hekel aan de winter en kan dan ook niet wachten tot het weer zomer wordt. Heerlijk hele dagen die zon weer gewoon zonder jas naar buiten kunnen.

De afgelopen tijd hebben we al een beetje mogen genieten van het voorjaar. Een paar heerlijke zonnige dagen. Helaas neemt het slechte weer steeds weer een kijkje hier. al moet ik wel zeggen afgelopen week was het wel zeker een mooie week met veel zon.

Wanneer is het zomer? Is het al zomer? Kom maar op hoor. Ik ben er klaar voor. Ik heb er zin in. Eindelijk weer zonder jas naar buiten. Weer leuke dingen kunnen doen. Weg van hele dagen thuis of binnen zijn. Ik ben echt iemand die houd van de zon en van de warmte. Zodra de zon schijnt word ik gelijk een stuk vrolijker en voel ik me ook veel beter.

Wat ik zoal in de zomer doe? Eigenlijk van alles.

  • Wat dacht je van heerlijk een tarasje pakken dit is iets wat ik dit jaar toch wel iets vaker wil gaan doen of heerlijk uit eten gaan.
  • Boswandelingen, ik hou er van om heerlijk een stuk te wandelen. Even nergens aan denken
  • Foto’s maken, dit doe ik helaas niet heel veel maar hoop dat dit zomer wel meer te kunnen gaan doen nu ik een goede camera heb.
  • Leuke dagjes uit naar bv het strand
  • Of gewoon lekker in de zon een boek lezen, heerlijk ontspannen is dit.
  • Wat natuurlijk ook niet kan ontbreken is weer dagjes naar de auto rodeo, wanneer en hoe vaak dat blijft nog even een vraag.

Ik ben benieuwd wat deze zomer mij allemaal voor mooie dingen mag brengen en bieden. Ik ben er klaar voor hoor kom maar op met die zomer.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel, Kijken jullie ook al uit naar de zomer? Of is voor jullie de winter te snel gegaan?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *