Jeugd Films Deel 2

Afgelopen week konden jullie al het eerste deel lezen van een aantal leuke jeugdfilms. Vandaag heb ik er nog drie die ik graag met jullie wil delen. De vorige waren allemaal van Carry Slee en dat zullen deze drie ook zijn. Ik vind haar films erg goed gemaakt en deze blijven leuk om te kijken. 

Vandaag heb ik voor jullie weer drie films van Carry Slee nu ik dit artikel aan het typen ben heb ik naast mij de film Afblijven aanstaan en ben ik deze ondertussen aan het kijken. Deze films blijven leuk om te kijken. 

De eerste film die ik vandaag met jullie wil delen is de film Razend. Deze film gaat over een jonge die thuis mishandeld word. Zijn broer daar in tegen is de engel in huis en met hem gebeurd er dan ook niks. Op een dag word hij zo toegetakeld dat hij niet op school verschijnt, hij meld zich hier dan ook ziek. Op een gegeven moment vind een vriendin van hem papieren bij hem thuis doordat ze wat op zijn kamer wil leggen. Zij gaat hier mee naar de andere vrienden en zo ontdekken ze de waarheid. Wat er verder met de vader gebeurd en met hem dat vertel ik jullie natuurlijk niet. 

De tweede film is de film Spijt dit is een film die gaat over een jongen die gepest word op school. De klasgenoten weten niet wat voor een impact dit op hem heeft en de gevolgen zijn dan ook groot. Over deze film wil ik niet teveel vertellen dit is een film die je echt moet kijken en die zeker zeer leerzaam is om te zien. 

De derde en de laatste film van vandaag is de film Pijnstillers dit is een film die gaat over en jongen die graag in het muziek orkest wil. Hij speelt al van jongs af aan piano en wil hiermee graag in het orkest. Echter heeft zijn moeder een ernstige ziekte en is zijn vader op dat moment niet in beeld. Wanneer zijn moeder uitbehandeld blijkt gaat hij opzoek naar zijn vader. In de periode dat zijn moeder overleden is krijgt hij de steun van zijn vader. En van de muziek die hij maakt. Wil je meer over deze film weten en hoe dit verder gaat? kijk dan zeker de film

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Welke film raden jullie aan?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *