Jeugd Films

Afgelopen zaterdag kwam er een artikel online waarin ik films deelde voor de kinderen. Vandaag heb ik voor jullie een artikel voor de jeugd onder ons. Natuurlijk als je ouder bent kun je deze films ook gewoon kijken. Want ja ook ik kijk ze nog wel eens. 

Vandaag deel ik weer vier films met jullie. In de loop van aankomende week zal ik nog drie films voor de jeugd/jongeren delen. 

De eerste film die ik met jullie wil delen is de film Afblijven. Een erg leuke film over een meisje dat haar dromen wil najagen. Echter mag zij dit niet van haar ouders en doet ze er alles aan om toch haar droom waar te kunnen maken. Op een gegeven moment loopt dit mis, maar daar is altijd nog een jongen, Deze jongen is al een tijdje verlieft op haar maar dit weet zij niet. Hij zal er dan ook altijd voor haar zijn. Hoe dit verhaal afloopt? kijk dan zeker de film als je deze nog niet hebt gezien of kijk hem gewoon nog een keer zou ik zeggen.

De tweede film die ik met jullie wil delen is de film Timboektoe. Deze film gaat over een gezin dat gaat verhuizen naar Timboektoe. Hier kopen ze een camping. De kinderen zijn hier dan ook totaal niet blij mee en willen het liefst zo snel mogelijk terug naar Nederland. Echter gebeurd er van alles als er nog een camping in de buurt bij komt. Wil jij weten hoe dit afloopt en wat er allemaal gebeurd?

De derde film die ik met jullie wil delen vandaag is de film Lover of Loser. Deze film gaat over een meisje dat in handen valt van een leverboy. In eerste instantie heeft zij dit niet door totdat het eigenlijk al te laat is. Echter is ook in deze film een jongen die haar komt redden en doorheeft dat er iets niet klopt. Verder speelt haar stiefvader in deze film ook nog een belangrijke rol in deze zaak. Zeker kijken allemaal dus. 

 De laatste film die ik vandaag met jullie wil delen is de film Radeloos. Dit is een film die gaat over een jongen die op jonge leeftijd zijn vader verliest. Echter denkt hij dat dit zijn schuld is en weet hij zich hier geen raad mee. Ook gaat het niet zo goed met een vriendin van hem zij ontwikkeld een eetstoornis. Als hij haar op een gegeven moment bewusteloos aantreft weet hij dat hij moet helpen omdat het anders te laat kan zijn. Wat er verder nog allemaal gebeurd dat ga ik jullie natuurlijk niet vertellen. 

Al deze films kan ik jullie aanraden. Ik heb ze al meerdere malen gekeken en ik blijf ze leuk vinden om te kijken. Elke film heeft een goed verhaal wat eigenlijk iedereen in je omgeving wel kan gebeuren. soms weet je niet dat er bepaalde dingen bij mensen spelen. Al met al zijn dit toch onbewust erg leerzame films.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Welke film vinden jullie het leukst om te kijken?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *