Kadalado liquid lipstick – AliExpress

Al een tijdje heb ik deze liquid lipsticks in gebruik. Ik heb deze gekocht via ali om eens te kijken of het wat is en zijn ze echt liguid en mat? Hoe blijven ze zitten? Hoe ruiken ze? Ik had al eens eerder lipsticks gekocht via ali en deze vond ik wel mooi wat betreft de kleuren maar die geur vond ik verschrikkelijk. Deze gebruik ik dan ook nooit meer en staan alleen maar in mijn lade. 

Wat ik al wel kan vertellen over deze liquid lipsticks is dat ik ze geweldig vind. Ik gebruik ze geregeld en ik ben er echt blij mee. Ik heb ze in drie verschillende kleuren gekocht waaronder de kleuren Polly, Cupid en Riot één van deze kleuren is mijn favoriet. ben jij benieuwd welke dit is dan moet je zeker even verder lezen.

De verpakking van de liquid lipsticks vind ik erg leuk. De hulzen zijn mat en de dop is rood met allemaal kusjes en het merk er op. Het is simpel maar erg leuk. Het is wel jammer dat de namen er niet op staan en doordat je niet heel goed kunt zien welke kleur er precies in zit moet je ze elke keer openen om te kijken welke kleur het is. 

We beginnen bij de kleur Polly dit is een beetje een aparte kleur. Hij is rood met een paarse ondertoon. Een kleur die mij heel erg aanspreekt. Maar die ik niet al te vaak draag. De listick brengt fijn aan en ook mooi egaal. Het is wel iets meer werk met aanbrengen dan een normale lipstick maar dat is normaal bij liquid lipsticks. Deze kleur is erg opvallend wat ik persoonlijk niet heel erg vind maar op de een of andere manier vind ik hem niet echt bij mij passen terwijl ik het wel een ontzettend mooie kleur vind. 

De tweede kleur die is Cupid dit is een fel roze kleur. Op de foto’s kun je dit helaas niet goed zien maar dit is een fel roze barbie kleur. Persoonlijk vind ik deze het minst mooi maar hij is wel erg mooi om te combineren met een andere kleur. Ik heb hem bijvoorbeeld al eens gebruikt met Riot. Dan breng ik de kleur Riot eerst aan en dan blend ik deze een beetje in het midden om een ander effect te krijgen. hiervoor is deze kleur wel erg mooi en zo kan ik hem toch nog gebruiken. 

De laatste kleur is Riot de naam zegt het eigenlijk al wel dit is een rode kleur. Echter is hij niet vel rood maar heeft hij een bruine ondertoon waardoor hij heel mooi is. Dit is zeker mijn favoriet van deze kleuren en draag ik dan ook geregeld. Ook deze brengt mooi egaal aan en blijft erg goed zitten. Zelfs met remover krijg je ze moeilijk van  je lippen af maar hier ben ik alleen maar blij mee omdat hij hierdoor wel de hele dag mooi blijft zitten.  

De prijs van deze liquid lipsticks waren €1,04 per stuk. Een erg goedkope liquid lipstick en zeker waar voor zijn geld. De geur van deze liquids zijn gewoon normaal en stinken niet waardoor ik er erg blij mee ben en ze graag gebruik. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie al eens make-up besteld via Ali? Zoja wat vinden jullie van de producten?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *