Kerst Films

Morgen is het dan eindelijk zover is het Kerstavond. Op dit soort dagen zijn er ontzettend veel films op tv. Maar welke moet je nu eigenlijk kijken. Vandaag deel ik jullie mijn aanraders. Wie weet zit er voor jou wel een nieuwe verassende film tussen. 

De eerste film die absoluut niet mag ontbreken en dan ook met stipt boven aan staat is de film Hatchi. Deze film is een klassieker en zeker een aanrader die je moet kijken rond deze tijd van het jaar. 

De tweede film is meer een reeks aangezien hier meerdere delen van zijn en eigenlijk moet je ze allemaal gezien hebben namelijk de films van Sisi. ik vind deze films ontzettend mooi en leuk om naar te kijken en deze hoort natuurlijk ook in deze lijst. 

Een ontzettend leuke film die natuurlijk ook niet ontbreken mag is de film the grinch. Persoonlijk is dit een heerlijke humor film en na twee wat serieuze films mag er ook gewoon lekker gelachen worden want dat is toch het belangrijkste rond deze feestdagen. 

The holiday is ook een film die in deze reeks thuis hoort net als de volgende films:

  • Christmas with the kranks
  • the Santa clause 
  • Elf
  • Beethovens christmas adventure
  • A prince for christmas

Dit zijn eigenlijk mijn aanraders die je dit jaar kunt kijken met kerst of rond de feestdagen. Een aantal films hoop ik zelf dit jaar ook weer te kunnen kijken. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie nog films die jullie kunnen aanraden? 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *