Kerst pers event – Hema

Lieve lezers, het is vandaag al weer 12 december, sinterklaas is nu een week het land uit. iedereen is druk bezig met het huis klaar maken voor kerst. Natuurlijk ben ook ik hier druk mee bezig. maar voordat ik al mijn kerst accessoires met jullie deel wil ik eerst mijn eerste event met jullie delen. Dit was een kerst event en hoe leuk is het om mijn kerst week hier mee te beginnen.whatsapp-image-2016-12-12-at-12-51-45-3

Vorige week was het dan zover. Ik had mijn eerste pers event. ik kreeg van Carolien de vraag of ik met haar mee wou omdat zij een uitnodiging had ontvangen. En aangezien wij redelijk dicht bij elkaar wonen en best ver moesten reizen leek het ons leuk om hier samen heen te gaan.

De ochtend begon voor ons al vroeg, want eerst zijn we nog Amsterdam in gegaan omdat we zo ver moesten rijzen vonden wij dit wel leuk om te doen. We hebben er een leuk dagje weg van gemaakt samen. Zo zijn we samen naar de primark, de lush, en body shop geweest. Deze laatste twee winkels hebben wij hier in de buurt niet en we vonden het wel leuk om hier eens te kijken.

whatsapp-image-2016-12-12-at-12-51-45

Om drie uur hadden we afgesproken op het station met Jora van joorloveswrithing. samen zijn we toen met de pond naar het hema kerst event geweest. toen we hier aankwamen kregen we eerst een alcoholvrij wijntje aangeboden. persoonlijk vond ik deze niet lekker. nu moet ik ook eerlijk bekennen ik ben geen wijn drinker. Op het event zelf hadden wij nog afgesproken met Madeleine en Jorinde.

Daarna begon het event. we wisten allebei niet zo goed wat we er van moesten verwachten. Het was immers voor ons de eerste keer.

whatsapp-image-2016-12-12-at-12-51-45-4

Het waren veel indrukken en persoonlijk vond ik het best spannend allemaal, want wat gebeurd er eigenlijk allemaal.

Op een gegeven moment hebben we een mooie plank kunnen laten graveren als je dat zo noemt. Met een lezer werd de tekst er in gebrand, je kon zelf kiezen wat je er op wou laten zetten. Zoals je op de foto kunt zien heb ik home sweet home er op laten zetten.

whatsapp-image-2016-12-12-at-12-51-45-1

Daarna hebben we even rond gelopen en nog een leuke foto gemaakt met zijn allen. Naar dit allemaal konden we nog een cadeau inpakken. hier konden we leren hoe we een cadeau mooi konden inpakken. persoonlijk vond ik dit erg leuk en ga ik dit zelf dit jaar ook toepassen op een paar cadeaus. Wat er in het cadeau zit weet ik niet want zoals je kan zien licht hij onder de kerstboom en wordt hij pas uitgepakt op kerst avond. dat wordt lang wachten nog. dit was tevens het laatste, hierna zijn we naar huis gegaan het event was afgelopen. En we hadden nog een lange reis voor de boeg.

whatsapp-image-2016-12-12-at-12-51-45-5 whatsapp-image-2016-12-12-at-12-51-58

Het gaat bij de tweede foto om het vierkante cadeautje voor aan.

Lieve lezers. bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie al eens een pers event meegemaakt? wat vonden jullie er van?

Advertentie:

1 Reactie

  1. Leuk artikel! Ik vond het erg gezellig om samen lekker een dagje Amsterdam te doen. Heb echt genoten ­čÖé Het event was ook erg gaaf en ik heb de smaak te pakken, haha. Liefs, Carolien

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *