Mijn 1e pinksterdag

Mijn eerste pinksterdag liep anders dan verwacht. Ik had eigenlijk niks op de planning staan en was niet van plan om weg te gaan. Echter liep deze dag totaal anders dan verwacht en heb ik een ontzettend leuke dag gehad. Ben jij benieuwd naar wat ik allemaal heb gedaan lees dan snel verder. 

De dag begon al vroeg.We zijn rond een uurtje of half tien naar mijn ouders gegaan. Ik zou mijn auto eigenlijk gaan ophalen en slepen. Echter was de afstand iets te groot en hebben we besloten om even te wachten tot de avond tot de ambulance beschikbaar was om hem op te halen. 

Mijn vader wou graag naar losser omdat mijn broer hier mee deed aan een auto rodeo. Wij zijn toen mee gegaan en hebben er een leuk dagje weg van gemaakt. Eenmaal daar aangekomen was het warmer dan ik had gedacht en was ik niet echt gekleed om 20+ graden. Echter maakte dat niet heel veel uit en was het prima te doen. 

toen we aankwamen was mijn broer gelukkig nog niet geweest. hij moest pas in de 11e ronde. We hadden een mooi plekje gevonden om te kijken. Helaas was alles wel pal in de zon waardoor het wel warm was. Op een gegeven moment zijn we wat gaan eten en drinken op het terrein. We hadden de hele dag nog niet gegeten en inmiddels was het al een uurtje of 3 denk ik. Het drinken wat ik mee had genomen was ook al warm geworden en even iets kouds tussendoor was toch wel lekker. Daarna was het wachten tot mijn broer weer kon rijden. Helaas is tijdens de eerste manch de auto zo beschadigd dat hij de tweede niet redden met maken. De laatste manch zou hij weer rijden. Hier waren wij dan ook op aan het wachten. Helaas had zijn auto er geen zin in. Ik denk dat het hem gewoon te warm was haha. 

Toen was het tijd om naar huis te gaan, en te wachten tot hij weer thuis zou zijn. Samen gingen we toen zijn cross auto afladen en hebben we gelijk mijn auto opgehaald zodat hij weer thuis zou staan zodat ik hem kan maken. Dit zal een deze dagen gebeuren aangezien ik wel een auto nodig heb. 

Toen we weer terug waren hebben we nog even wat gedronken met zijn allen en nagekletst en toen was het toch echt tijd om eens naar huis te gaan om lekker te douchen etc. Door alle zon ben ik wel verbrand aangezien ik mij niet had ingesmeerd. en ik redelijk snel verbrand. Gelukkig heb ik er geen last van en trekt het al mooi weg naar een mooie bruine kleur. Happy me. Maar ik heb nu wel gemerkt dat ik eigenlijk standaard een klein flesje zonnebrand in mijn tas moet doen voor het geval er weer een onverwachts iets is. Je weet maar nooit. 

Echter heb ik het wel ontzettend leuk gehad en echt genoten van de dag en het weer. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen. Hoe was jullie pinksteren?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *