Mijn 2e kerstdag

Gisteren konden jullie lezen hoe mijn eerste kerstdag was. Vandaag is het dan tijd om jullie mee te nemen naar mijn tweede kerstdag want ook deze hebben wij uitgebreid gevierd. Lezen jullie gezellig mee?

Het was een uurtje of 11 toen wij opstonden. We hadden heerlijk uitgeslapen en waren klaar voor deze dag. We hebben eerst rustig gezeten om wakker te worden. Daarna ben ik mij gaan klaarmaken om nog een dagje kerst te vieren. Dit maal vierden we het samen met mijn zwager. Hij kwam rond twee uur ongeveer bij ons. Hij legde zijn cadeaus gezellig bij onder de boom en toen was het even gewoon een middagje niks doen. Wel zijn we nog even naar de winkel geweest om snel iets te halen. Ik heb toen ook maar stokbrood meegenomen aangezien ik nu toch in de winkel was en dat scheelde mij weer afbakken. Plus puntje. 

Rond vijf uur ongeveer zijn we met zijn allen gaan gourmetten. Zoals elk  jaar veranderd dit niet en is dit ook een traditie. Ik had een gourmet schaal, stokbrood een paar sausje en komkommer en dat was het eigenlijk wel. Niet te veel want anders komt het toch niet op en het is zonder om alles weg te moeten gooien. Na het eten hebben we even alles afgeruimd en even rustig gezeten en daarna was het tijd voor de cadeaus. Zoals jullie op de foto’s kunnen zien lag er aardig wat onder. Dit maakte de boom en het huis wel gezellig moet ik zeggen hoor. Als ik nu naar mijn boom kijk denk ik wat een zielige boom haha. 

Rond een uurtje of 10 denk ik dat we klaar waren met alle cadeaus uitpakken en zijn we een aantal al gelijk gaan gebruiken en in elkaar gaan zetten. Binnen kort deel ik wel een aantal dingen met jullie die ik heb mogen ontvangen. Ik heb namelijk ontzettend leuke dingen gekregen voor mijn blog maar daar binnenkort meer over. Rond een uurtje of twaalf was ik helemaal uitgeput en heb ik mijn bedje maar opgezocht. Het was een ontzettend leuke dag en zeker weer eentje vol met leuke momenten en herinneringen net als eerste kerstdag. Deze dagen moet je koesteren en van genieten zolang dit nog kan. Ook vandaag ben ik helaas vergeten om meer foto’s te maken. Door de gezelligheid was ik het ook deze dag vergeten. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hoe was jullie tweede kerstdag? Of hebben jullie deze niet meer gevierd?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *