Mijn Bureau

Lieve lezers, Vandaag laat ik jullie zien hoe ik werk, hoe ziet mijn werkplek er uit. En waar staat mijn bureau? Watsized_SAM_1987 licht er allemaal op mijn bureau.

Vandaag laat ik jullie mijn werkplek zien. Ik heb een bureau van de IKEA. Gewoon een simpel model. Niet te klein en niet te groot. Ik heb mijn bureau in de woonkamer staan. Net als mijn vriend. Deze staan netjes naast elkaar. Dit hebben we gedaan omdat we eigenlijk nooit achter ons bureau gingen zitten, We zitten liever in de woonkamer. En dit is een ideale oplossing.

sized_SAM_1984

Op mijn bureau staat eigenlijk altijd mijn laptop, samen met een los toetsenbord, muis en muismat. Omdat ik dit fijner vind werken over het algemeen. Daarnaast liggen er twee notitieboekjes. 1 waar mijn planning in staat en 1 waar ik in bij hou welke artikelen ik heb gemaakt/online staan.

Verder staat er een mandje op mijn bureau met allemaal pennen, markeerstiften en washi tape. En nog een paar kleine dingetjes. Ook ligt er mijn koptelefoon en heb ik nog een paar post-it er liggen. Deze gebruik ik vaak bij mijn planning voor losse dingen die niks met mijn blog te maken hebben.

Ook licht er nog een kleien agenda, maar deze gebruik ik eigenlijk niet zo heel veel meer. Deze gebruik ik enkel nog om te kijken voor de datum en eventuele andere kleine dingen.

sized_SAM_1982

Zo heel af en toe liggen er nog een paar kleine dingetjes bij die ik op dat moment nodig heb voor tijdens het bloggen. Bijvoorbeeld het te reviewen product.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Hoe ziet jullie werkplek er uit? En waar hebben jullie je bureau staan?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *