Mijn dagelijkse make-up

Vandaag vond ik het wel eens tijd om mijn dagelijkse make-up met jullie te delen want welke make-up gebruik ik dagelijks. en zit er nog verschil in wat ik wanneer draag.

Op dagen dat ik werk draag ik eigenlijk bijna niks. op deze dagen draag ik eigenlijk alleen mascara, lekker makkelijk en snel en dit vind ik eigenlijk wel prima. op dagen dat ik thuis ben draag ik vaak wel meer hieronder deel ik de producten die ik draag zodra ik thuis ben of de deur uit ga. 

Als eerste gebruik ik natuurlijk een primer. De primer die ik gebruik is de primer van de Action. Over deze primer staat al een artikel online. Wil je hier meer over lezen? In dit artikel staat mijn mening over deze primer.

Foto met een houten achtergrond

Daarna gebruik ik de volgende foundation momenteel de kleur die ik gebruik is de kleur 20 soft nude. wil je meer over deze foundation weten kijk dan even naar dit artikel. Want ik hier over heb ik al eens een review geschreven.

 

Daarna gebruik ik nog concealer van essence hiervan heb ik de kleur 10 natural beige. Deze is momenteel iets te licht hierdoor meng ik hem met mijn foundation zodat hij iets donkerder word. 

Hierna poeder ik alles af met de essence all about matt  fixing powder. Dit is een gewone witte poeder die mij erg goed bevalt. dit is al mijn tweede die ik nu heb de eerste is bijna op. Wil je meer weten over deze poeder. Lees dan dit artikel en hier vertel ik jullie er nog veel meer over.

als ik alles heb af gepoederd gebruik ik nog mascara. Op dagen dat ik alleen naar werk ga gebruik ik alleen mascara en dan gebruik ik de essence i love extreme mascara. 

Op dagen dat ik thuis ben of weg ga gebruik ik liever een mascara met wat meer volume dan gebruik ik de essence Rock ’n Doll mascara. In dit artikel kun je meer lezen over deze mascara.

Zoals jullie eigenlijk wel kunnen zien ben ik groot fan van de essence producten en gebruik ik deze ook graag. Echter heb ik nog veel meer soorten en merken Binnenkort komt er nog een beauty stash artikel online waarin ik nog veel meer met jullie deel. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Welke make-up gebruiken jullie dagelijks?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *