Mijn doelen voor 2018

Ik heb lang nagedacht of ik mezelf voor dit jaar doelen wou stellen en welke doelen ik dan zou willen hebben. Stel ik alleen doelen voor mijn blog of ook persoonlijke doelen? Ik heb een paar kleine doelen gesteld en vandaag deel ik deze met jullie. 

Ik heb een paar doelen voor mijn blog opgesteld. Deze wil ik dan ook als eerst met jullie delen. Daarnaast heb ik nog een paar persoonlijke doelen opgesteld deze deel ik natuurlijk ook met jullie

Blog Doelen:
– Betere foto’s 
Doordat ik een mooie mini studio heb gekregen tijdens kerst hoop ik hiermee ook mijn foto’s beter te kunnen maken waardoor ze nog beter worden. 
– Meer vooruit werken 
Doordat ik nu meer werk heb ik minder tijd en moet ik mijn tijd beter verdelen. Doordat ik wat meer vooruit wil werken geef ik mezelf iets meer de ruimte en hoef ik mij niet altijd te haasten met alles en kan ik soms wat schuiven met dingen
– Betere planning maken
Als ik weet wat ik wanneer online wil hebben kan ik wat beter vooruit werken en weet ik waar ik aan toe ben. 

Persoonlijke doelen:
– Meer water en thee drinken
Wie mij echt kent weet dat ik eigenlijk best ongezond leef wat betreft drinken. Hier wil ik dit jaar verandering in brengen. Ik ben inmiddels al twee dagen bezig en de ene dag ging beter dan de andere dag. Maar elk begin is moeilijk. 
– Meer lezen
Ik heb met kerst weer twee leuke boeken gekregen en ik heb er nog een aantal ongelezen liggen. Dit jaar hoop ik hier wat meer tijd aan te kunnen besteden omdat ik dit gewoon leuk vind en hierdoor even gewoon helemaal tot rust kom
– Tijd beter indelen
Doordat ik mijn tijden beter indeel in weet wanneer ik wat moet doen heb ik meer overzicht en hopelijk ook meer rust. Daarnaast hoef ik dan in de avonden minder te doen en kan ik dan rustig genieten van een filmpje of een boek. 

Dit zijn eigenlijk wel mijn doelen voor dit jaar. Wie weet komen er in de toekomst nog wel wat meer bij maar dit is voor nu. Ik hoop aan het eind van het jaar alles af te kunnen vinken en terug te kunnen kijken op een geslaagd 2018. Ik hoop dat jullie mij allemaal blijven volgen op mijn blog. 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *