Mijn eerst week vakantie

De eerste week van mijn vakantie zit er helaas al weer op. Vandaag vertel ik jullie hoe mijn eerste week er uit zag en wat ik allemaal heb gedaan.

De tijd is voorbij gevlogen, Helaas zit de eerste week van mijn vakantie er al weer op. Gelukkig heb ik nog twee weken te gaan want deze eerste week voelde totaal niet als vakantie maar gewoon als een lang weekend. 

De eerste dagen van mijn vakantie was ik in het huis van mijn ouders, Zij waren nog op vakantie en aangezien ze daar allemaal dieren hebben en deze ook aandacht en verzorging nodig hebben was ik deze dagen nog daar. 

Op dinsdag avond ben ik toen weer naar huis gegaan en de woensdag middag ben ik eerst naar de winkel geweest om een nieuwe kleding kast te halen. Deze is dezelfde dag nog inklaar gezet en hierdoor is de hele slaapkamer nu gebouwd. ’s avond heb ik de hele avond achter de computer gezeten en ben ik bezig geweest met mijn blog. Ik heb al een mooi aantal artikelen kunnen maken deze dag. Tijdens het maken van deze artikelen had ik een aantal leuke films aan staan waardoor ik ondertussen gewoon geluid had en af en toe even op de tv kon kijken voor 5 min afleiding.

De donderdag was een schoonmaak dag. Op deze dag maak ik altijd het huis schoon en aangezien ik nu hulp had hebben we een aantal extra dingen gedaan waar je normaal niet echt de tijd voor hebt. Rond het avond eten hebben we nog even een aantal boodschappen gedaan voor het werkend en in de avond gewoon lekker op de bank gezeten. 

Nu is het vrijdag nu ik dit artikel maak dus kunnen jullie wel raden dat ik weer een dagje aan het bloggen ben. Door mijn nieuwe computer (die ik heb gekregen van pvovervest)gaat het bloggen tot nu toe een stuk beter en ben ik veel productiever. Dit is dus zeker een aanwinst geweest. En ik ben hier dan ook heel blij mee en heel dankbaar voor. 

Lieve lezers dit was mijn eerste week van de vakantie. Hoe verliep jullie eerste week van jullie vakantie?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *