Mijn eerste drie maanden als blogger

Lieve lezers, het is al weer het einde van de maand. De tijd is voorbij gevlogen. Ik ben nu drie maanden aan het bloggen. In dit artikel kunnen jullie meer lezen over hoe ik het vind om te doen. Lezen jullie gezellig mee?

Het is al weer drie maanden geleden dat ik ben begonnen met bloggen.  Op 30 januari 2016 is mijn blog de lucht in gegaan, en ben ik begonnen met bloggen.

PicMonkey Collage

In het begin vond ik het moeilijk om een weg te vinden tussen bloggen en huishouden. Nu heb ik hier eindelijk een weg en een draai in gevonden. Alleen moet ik nu weer een weg zien te vinden tussen Bloggen, huishouden en werk. Ik ga er van uit dat dit goed komt, en aangezien de lat niet te hoog ligt doordat ik heb gekozen om maar 3 artikelen per week te plaatsen heb ik hier het volste vertrouwen in en hoop ik dat jullie hier niks van zullen merken.

Het bloggen bevalPicMonkey Collaget mij erg goed, ik haal hier echt mijn plezier en rust uit. Iets wat ik met veel liefde doe. En dat vind ik persoonlijk het belangrijkste bij het bloggen. Als jij je artikel met plezier typt draag je dit voor mijn gevoel ook over in je artikelen.

Heb ik al wel eens fouten gemaakt? Natuurlijk dat is menselijk. Soms moest ik in de ochtend mijn artikel voor die dag nog maken. Dit werkt voor mij zelf niet fijn. Gelukkig heb ik soms kunnen schuiven met artikelen of heb ik mijn planning maar omgegooid voor die dag. Gelukkig werk ik nu iets meer vooruit zodat ik dit hopelijk niet weer heb. Als ik dit artikel aan het typen ben is het 24 april. Ik werk niet altijd even ver vooruit maar dat vind ik niet erg en juist wel fijn, Zo kan ik bijvoorbeeld onverwacht nog iets inplannen wat er bijvoorbeeld dat weekend is gebeurd of waar ik helemaal weg van ben. Dit kan ik dan snel met jullie delen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat ik van mijn eerste drie maanden als blogger vond. Hebben jullie nog tips? Of leuke ideeën? Laat het me weten in de reacties.

 

 

Advertentie:

4 Reacties

  1. Heel erg leuk! 3 maanden alweer, gaat snel he! Op naar de volgende 3 maanden. En vooruit werken is helemaal niet erg hoor, doe ik ook (42 ingeplande artikelen). Ik moet zo onregelmatig werken dat ik vaak pas na 12uur kan bepalen of ik nog iets kan schrijven of niet. En dan zijn artikelen die al af zijn extra fijn. En vaak heb ik teveel inspiratie waardoor ik zo 5 of 6 artikelen schrijf.

    Gewoon lekker door blijven gaan op de manier die bij jou past en dat goed voelt.

    Liefs, Carolien

    • Het gaat razend snel, voor je het weet is het jaar voorbij hihi. Ik merk al wel dat het vooruit plannen meer rust geeft en iedereen doet het wel hihi. Ik heb vaak tijd te kort om lekker te gaan zitten en zo 5 of 6 artikelen te schrijven. Vaak heb ik 1 middagje echt rustig de tijd, en dan schrijf ik er ook zo 3 of 4! soms maar even iets beter de rest plannen om meer tijd hier voor vrij te maken hihi.

      Liefs Rowenia

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *