Mijn ervaring met – Aliexpress

Iedereen kent inmiddels de internet site Aliexpress wel. Maar hoe zit dat nu eigenlijk. Vandaag wil ik jullie meer vertellen over deze website.

De website Aliexpress verkoopt eigenlijk van alles. Zo kun je er bijvoorbeeld kleding, schoenen en make-up kopen. Ik heb er inmiddels al van alles besteld en ontvangen en ben er zeker te spreken over. 

Ik heb al een aardige vooraan wat betreft kleding besteld en allemaal netjes ontvangen. Wel moet je goed de recensies en de beschrijving lezen omdat je sommige kleding wel 1 of 2 maten groter moet bestellen maar dit staat vaak wel vermeld in de beschrijving. Natuurlijk heb ik ook wel eens iets ontvangen wat te klein was. Maar ach voor die prijs maakt dat helemaal niet uit. De gemiddelde levertijd van de producten die ik heb besteld is ongeveer twee weken. 

Maar ik heb niet alleen kleding besteld. Zo heb ik er ook al een paar make-up producten gekocht en deze bevallen mij goed. Er zitten geen rare geuren aan en heb ik er geen allergische reactie op gehad.  Momenteel is er zelfs nog wat onderweg naar mij. Ik kan niet wachten tot het binnen is. 

Dit is nog steeds niet alles hoor. Zo hebben we er ook al leuke dingen voor de auto gehaald, Zaklampen, Sleutelhangers, en vast nog wel een aantal dingen die ik ben vergeten. 

Over het algemeen ben ik goed te spreken over de producten en komen ze allemaal netjes opt tijd aan. Mocht je vragen hebben dan kun je deze rustig stellen en zal hij/zij daar antwoord op geven. De producten worden altijd netje en goed verpakt.

Wat je wel goed moet onthouden is dat je tot 22 euro mag invoeren boven dit bedrag bestaat er een kans dat je invoerkosten moet betalen. Zelf heb ik dit nog niet gehad ook met producten die duurder waren kwamen er zo door heen. Maar de kans dat je pakketje een keer er tussen uit gehaald word bestaat natuurlijk altijd. Hier moet je van te voren natuurlijk wel rekening mee houden.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie al eens iets besteld bij Aliexpress en wat is jullie ervaring hier mee?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *