Mijn ervaring met – Huisdieren

Vandaag heb ik voor jullie weer een artikel uit de serie mijn ervaring met. Vandaag wil ik jullie mijn ervaring met huisdieren delen. Ik ben zelf altijd opgegroeid met huisdieren en vandaag wil ik jullie hier meer over vertellen. 

Vanaf kleins af aan heb ik al huisdieren gehad. Vroeger had ik altijd een konijn en een hamster en daarnaast nog een aantal katten. Persoonlijk vond ik dit altijd erg leuk en ben ik echt gek op dieren. 

Tegenwoordig ben ik uit huis en in eerste instantie hebben wij toen gekozen voor ratten. In het begin vond ik deze dieren helemaal niks maar mijn vriend wou graag ratten. Toen ik ze beter leerde kennen vond ik het toch wel leuke dieren. Na een tijdje hadden we ook twee cavia’s echter ging dit niet zo heel goed bij ons en zijn deze naar mijn ouders verhuist en zijn deze bij mijn konijn in het hok gegaan. Dit ging heel goed. Zowel mijn konijn als de cavia waren twee knuffelkonten. Wel vond mijn konijn het nodig om eens in de zoveel tijd zijn hok open te maken en een paar dagen buiten te lopen. Naar ongeveer 2 a 3 dagen mocht je hem weer oppakken en wou hij weer in zijn kooi. 

 

Toch miste ik nog wat en hebben we een kat genomen. na een jaar vonden we het zielig dat ze altijd maar alleen was en hebben we er nog een kitten bij genomen. Inmiddels zijn de katten nu ongeveer 4 en 5 jaar en zijn de ratjes helaas overleden. Momenteel hebben we alleen de katten nog. 

    

Soms wil je ze even achter het behang plakken want hij zijn twee draken maar ondanks dat krijg je ook ontzettend veel liefde van deze twee en zijn ze altijd blij om je zien en komen ze graag bij je. Wel merk ik dat ze allebei een eigen karakter en willetje hebben. Zo is de ene een echte diva en de andere licht het liefst de hele dag op schoot. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat is jullie ervaring met huisdieren? zijn jullie er ook mee opgegroeid?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *