Mijn ervaring met – Op jezelf/samen wonen

Je gaat voor het eerst je ouderlijk huis uit, sommigen zullen eerst op zichzelf gaan wonen en anderen gaan gelijk samen wonen. Toen ik mijn ouderlijk huis verliet ben ik gelijk gaan samen wonen. Vandaag wil ik jullie mijn ervaringen met jullie hierin delen. 

Het is nu al een tijdje dat ik mijn ouderlijk huis heb verlaten. vandaag wil ik mijn ervaringen met jullie delen want hoe was dit voor mij. 

Voor mij was het lastig want ik heb een hele uitzet verzameld in alle jaren dat ik thuis woonde echter ging ik gelijk samen wonen en trok ik bij mijn vriend in. Hij had al een appartement en heeft dus eigenlijk alles al. Wat doe ik met mijn uitzet. Deze staat nog steeds bij mijn ouders op zolder en bewaren we voor als we gaan verhuizen naar een andere woning. Daarnaast was het kijken van waar laat ik mijn spullen zoals kleding etc. want daar moest natuurlijk ook plek voor zijn. in alle jaren voor het echt samen gaan wonen waren een aantal spullen natuurlijk al daar naar toe gegaan voor de weekenden etc. Want om elke keer met een tas te slepen zag ik niet zo zitten. We wonen nu net iets meer dan een jaar samen, en al mijn spullen hebben inmiddels een plekje gekregen.  Soms staat nog niet alles op de juiste plek of veranderen er weer dingen. Vooral door het bloggen puilt mijn huis inmiddels ook uit met spullen oeps. 

Echter mag dit de pret niet drukken ik vind het onwijs leuk om samen te wonen en zodra je thuis komt of in de avond als hij thuis komt is er altijd iemand met wie je gezellig kan kletsen. Echter moest ik wel heer erg wennen aan het feit dat ik nu echt uit huis ben en alles eigenlijk alleen moet doen. zo moet ik nu zelf koken, zelf de was doen, zelf het huis schoonmaken etc. Waar eerder mijn moeder dit deed moet ik dit nu zelf doen. Natuurlijk hielp ik eerder mijn moeder wel maar dit is toch anders. Je moet alles goed plannen en zorgen dat alles een vaste dag krijgt om te zorgen dat alles ook gebeurd. In het begin ging dit nog wel eens mis maar inmiddels heb ik een ritme gevonden wat mij goed bevalt.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Zijn jullie al uit huis? wat is jullie ervaring hier mee of hoe denken jullie dat het zal zijn? 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *