Mijn ervaring met – Uitzet

Vandaag is het dan eindelijk zover, mijn eerste artikel uit mijn nieuwe serie komt online voor jullie. In dit artikel wil ik het met jullie hebben over de uitzet. Want wat zijn nu eigenlijk dingen die ik vergat of niet had en nu echt niet meer kan missen in mijn leven. 

Dit artikel komt in de toekomst op maandag. Echter heb ik voor deze maandag andere plannen voor een artikel mocht dit doorgaan wil ik namelijk niet te lang wachten met de foto’s voor jullie. Vandaar dat dit artikel even is verplaatst naar vandaag.

Je kent dat vast wel  je bent aan het sparen voor je uitzet. Je denkt eigenlijk dat je alles hebt of bepaalde dingen niet nodig hebt want dat ga je toch niet gebruiken. Zo dacht ik eerder ook en ik heb nu toch een aantal dingen aangeschaft in de loop der jaren waar ik eigenlijk niet meer zonder kan. 

één van de dingen die ik later heb aangeschaft en nu eigenlijk dagelijks gebruik is een stamppot stamper. Voor mij is deze onmisbaar geworden in de keuken. Wij deden eerder altijd de aardappels prakken en de groente prakken en toen alles door elkaar. Tegenwoordig doe ik dat al standaard in de pan. Scheelt een hoop gesmeer op tafel kan ik wel zeggen. 

Daarnaast had ik nog geen goede wokpan. Ik was totaal niet van het wokken maar nu ik deze pan heb gebruik ik hem voor veel meer dingen. Mijn pasta saus bijvoorbeeld maak ik hier tegenwoordig ook in. 

Wat nog meer niet mag ontbreken zijn bv een rekje voor je keukenrol. Iets waar je je handdoek en theedoek aan kan hangen. Verschillende soorten kruiden om te koken. Pannen onderzetters. Als je echt op je zelf wil kan ik je aanraden om eens in je ouderlijk huis rond te kijken. Kijk in elk kastje of laatje en kijk wat daar in licht want 9 van de 10 producten zal jij ook nodig hebben ondanks dat je denkt van dit ga ik toch niet gebruiken. 

Wat heb je nog meer nodig?
– badkamermatjes
– Prullenbakje voor de badkamer of toilet
– Strijkijzer en strijkplank ondanks dat je van plan bent nooit te strijken je weet maar nooit.
–  1 of 2 vazen, Want wat nu als je een houswarming hebt en je krijgt een bos bloemen waar moet je die dan laten?
– Zaklamp Voor als de stroom uitvalt want die valt altijd uit als je niks hebt en dan kan het toch handig zijn. 
– Voorraad bakjes
– Goed servies
– Goede messen voor vlees etc. Zelf heb ik al eens een set van de bigbazar aan iemand cadeau gedaan en dit waren mooie scherpe messen.
– Schilmesjes van de ikea kan ik zeker aanraden dit zijn mooie scherpe mesjes
– Gereedschap je zult vast denken waar heb ik dat voor nodig. Maar je kan ze voor alles gebruiken en het komt altijd van pas. 

Wat pas aanschaffen als je de woning weet:
– Tv meubel
– Bed
– Wasmachine
– Fornuis
– Droger
– Laminaat
– Bank
–  Stellingkasten vind ik ideaal in de berging of eventueel garage

Vaak heb je ook al een aantal dingen thuis die je mee mag en kan nemen. Maar houd er rekening mee dat het kan zijn dat je woning anders uitvalt dan je zelf al jaren denkt. Je kunt de grote spullen vaak pas aanschaffen zodra je de woning hebt. Straks past het niet in je woning en dan?

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn eerste artikel in deze serie. Wat vinden jullie van dit concept? Laat het me weten in de reactie. 

 

 

Advertentie:

1 Reactie

  1. Ik heb nagenoeg mijn hele uitzet compleet. Allemaal netjes opgeborgen op zolder achter de schotjes, haha. Daarnaast heb ik een lijstje gemaakt met wat ik nog moet hebben, dit zijn eigenlijk alleen nog dingen die ik pas kan aanschaffen als ik een huisje heb.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *