Mijn ervaring met – Verhuizen

Vandaag deel ik weer een aantal tips met jullie dit keer heb ik een aantal tips over het gaan verhuizen. Want hoe kun je het beste verhuizen. Waar moet je aandenken wat moet je niet vergeten. 

Je gaat voor het eerst op jezelf, de grote dag is daar dat je eindelijk de sleutel heb van je eerste huisje. Waar moet je dan aandenken voor dat je eigenlijk er echt in kan. 

Als eerste raad ik aan om te kijken wat moet er uit of vervangen worden. Mocht je niks willen vervangen dan kun je gaan beginnen met schilderen. Welke kleur neem je? hoe goed is de dekking. Hoeveel lagen heb je nodig. En vergeet vooral het plafond niet. Je kunt beter te veel verf hebben dan te weinig. Twijfel je bijvoorbeeld nog tussen twee kleuren, neem dan altijd eerste de lichtste kleur. Mocht dit toch niet bevallen een donkere kleur er over heen is makkelijker dan andersom. 

Als alles is geschilderd kun je beginnen met de vloeren. Kies je voor laminaat, tapijt of gewoon tegels. Houd er rekening mee dat je altijd iets meer neemt dan nodig is. aangezien je vaak toch wat moet snijden of zagen en zo weet je zeker dat je genoeg hebt van de juiste kleur. Daarnaast moet je nog kijken naar welke soort plinten je wil. als alles zo goed als klaar is begin je met het schoonmaken van alles en kan de grote verhuis dag beginnen.

Tijdens het inpakken van alles is het beste om alles al goed te sorteren. Keuken bij keuken slaapkamer bij slaapkamer. Zo kun je in je nieuwe huisje alles gelijk naar de juiste kamers laten brengen. Maar voordat je met dozen begint zou ik aanraden om eerst de grote meubels te doen zoals je bank, tv meubel etc. Zodra dit allemaal op de juiste plek staat en je met dozen komt kun je gelijk alles inpakken en heb je je woning sneller op orde dan als je eerst alle dozen doet en dan pas de grote meubels. dan staat toch al gouw zo’n klein doosje in de weg. 

Mocht je eventueel een tuin hebben wacht hier dan mee tot je binnen alles klaar hebt. Want om overal tegelijk bezig te zijn dat werkt niet. Je zou toch echt stap voor stap te werk moeten gaan. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie nog tips die van pas kunnen komen tijdens het verhuizen?

Advertentie:

2 Reacties

  1. Verhuizen lijkt me zo leuk! Ik ben 2keer als kind (toen ik 0 en 1 jaar was) verhuist, dus heb er niets van meegekregen. Ik kijk er al naar uit om op mezelf te gaan en mijn eigen huisje te mogen inrichten.

    • Verhuizen kan heel leuk zijn maar om te vaak te verhuizen is dan weer niks aan vooral niet als je al veel hebt. want waar moet je alles gaan laten haha en hoe kun je dan het beste weer alles in pakken.. Maar je eerste huisje is altijd het leukst om te doen want dan krijg je echt je eerste eigen plekje en heb je vaak nog niet zo heel veel. alleen de belangrijkste dingen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *