Mijn Favoriete Youtubers

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie een artikel over mijn vijf favoriete youtubers.yt_1200-vfl4C3T0K

Ik vind het heerlijk om af en toe even een leuk youtube filmpje te kijken. Nu moet ik bekennen dat ik toch wel vijf favoriete heb ik die ik altijd even kijke. Welke vijf dit zijn lezen jullie hier onder. Daarnaast vertel ik kort even iets over deze youtubers.

  • LiefsCarolien
  • Kelly Caresse
  • Elise Joanne
  • Croco Jill
  • Vloggloss (Beautygloss)

yt_1200-vfl4C3T0K

Liefs Carolien, Zij upload iedere zondag een filmpje, daarnaast is zij ook nog een blogger en kun je iedere dag van haar een artikel lezen op LiefsCarolien.nl

Kelly Caresse, zij upload twee keer per week een filmpje, ze is fulltime blogger van KellyCaresse.nl hier kun je iedere dag een artikel lezen

Elise Joanne, ook zij is fulltime blogger van EliseJoanne.nl, hier kun je iedere dag een artikel lezen, ze is vooral een beauty blogger, op haar youtube kanaal upload ze twee keer in de week een video op haar kanaal.

Croco Jill zij is fulltime vlogger, elke ochtend komt er een video online waarin je haar dagelijks leven kunt volgen.

Vloggloss, dit is het tweede account van beautygloss, op dit kanaal kun je iedere dag een filmpje vinden van Mascha, over haar dagelijks leven .

Lieve lezers bedankt voor het lezen van mijn artikel, Hebben jullie ook favoriete youtubers? laat het mij weten in een reactie!

Advertentie:

4 Reacties

    • Jij was tevens de eerste youtuber die ik ging volgen hihi, Hoe leuk is dat he dat ze beide eigenlijk tegelijk moeder werden, en twee prachtige kindjes zijn het.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *