Mijn Hobby’s

Iedereen heeft wel hobby’s maar welke hobby’s heb ik eigenlijk? Ik heb zoveel hobby’s en vind zoveel leuk vandaag vertel ik jullie meer over mijn hobby’s.

Iedereen heeft wel hobby’s een van die hobby’s die ik heb is bloggen. ik vind het ontzettend leuk om artikelen te maken en te delen met jullie. Vroeger heb ik al eens een verhaal geschreven in een schrift kan ik mij nog herinneren. Daarnaast hield ik ook af en toe een dagboek bij. Mijn echte liefde voor bloggen is begonnen toen ik met mijn blog begon. Ik merkte aan mezelf dat ik dit echt ontzettend leuk vond om te doen. Voordat ik met mijn blog begon had ik hier al wel een hele tijd over zitten na te denken maar eigenlijk nooit aan begonnen. Nu is mijn blog al meer als een jaar oud en ik vind het nog steeds ontzettend leuk om te doen. 

Dit is natuurlijk niet mijn enige hobby, zo houdt ik ook van tekenen gewoon normaal of een kleurplaat dat maakt eigenlijk niet uit. Ik kan hier een deel rust in vinden en kan zo ook ideeën opdoen voor mijn blog. 

Daarnaast ben ik ook groot fan van boeken lezen. Mijn boeken collectie is al aardig groot maar nog niet groot genoeg. Alleen al van het kijken naar mijn boeken wordt ik ontzettend blij. Helaas heb ik tegenwoordig wat minder tijd om te lezen. Maar heb ik een keer een avond de tijd dan lees ik ook zo een paar uur en zit ik gelijk helemaal in het boek. 

Verder vind ik het ook leuk om zo af en toe eens creatief bezig te zijn. Zo heb ik al verschillende flessen beplakt met bijvoorbeeld servetten, Dit heb ik tevens ook op hout gedaan of een foto op hout gemaakt. Verder vind ik soms een DIY ook gewoon leuk om even creatief bezig te zijn en even verder nergens mee bezig te zijn. 

Dit waren eigenlijk wel de meeste hobby’s die ik heb. Natuurlijk kan ik ook genieten van een goede film dit zal dan ook altijd wel een soort hobby blijven om veel en goede films te zien. 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *