Mijn kerst boodschappen

De kerst staat nu toch echt bijna voor de deur. Ik vier eerste kerstdag bij mijn ouders en tweede kerstdag lekker thuis met mijn vriend en zwager. Wij gaan deze dag gourmetten maar wat koop ik eigenlijk zoal voor het gourmetten?

Het belangrijkste bij gourmetten is eigenlijk toch wel het vlees. ik koop vaak bij de aldi of de lidl een kant en klaar pakket. Eigenlijk alles wat hier in zit vinden wij lekker en het is niet eens zo duur. Daarnaast heb ik ook geen zin om al dat vlees eerst te moeten snijden dus voor ons is dit de prima uitkomst. Daarnaast hoort er natuurlijk stokbrood bij. Hier gaat er best veel stokbrood door heen. Het is zelfs al eens eerder op geweest dan dat we begonnen aan het vlees haha oeps. 

Bij het stokbrood hoort natuurlijk een sausje of smeersel. Hiervoor haal ik altijd saté saus en kruidenboter. Dit is het gene wat het meest word gegeten. Maar met alleen vlees en stokbrood ben ik nog niet klaar ik hou er ook wel van om wat te snaaien op tafel te zetten. Zo zet ik altijd nog een schaaltje met komkommers op tafel dit gaat er bij iedereen ook wel in.  Verder staan er vaak nog de standaard sausjes op tafel zoals knoflook en cocktail saus. Eigenlijk is het allemaal niet zo heel spannend en haal ik niet heel veel in huis. Dit omdat ik het zonder vind om dingen weg te moeten gooien. Elk jaar is het wel een beetje het zelfde wat betreft vlees etc, Maar ach als iets goed bevalt moet je het niet altijd veranderen toch?

Daarnaast vind ik het ook nog wel leuk om gewoon wat lekkers voor er na op tafel te halen of er voor denk bijvoorbeeld aan chipjes nootjes dat soort dingen. Ik denk dat ik er dit jaar ook nog een paar piccolinies en kleine kaas en worsten broodjes bij ga doen een keer iets anders om er bij te doen. 

lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Wat eten jullie met de kerst dagen? Laat het me weten in de reacties. 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *