Mijn Kerstboom en Kerstdorp 2017

Afgelopen week heb ik mijn kerstdorp en kerstboom dan eindelijk op gezet. Hier in huis hadden we ruimte gemaakt voor de kerstboom en het dorp zodat ik deze rustig kon opzette. Vandaag deel ik de foto’s met jullie en hoe ik dit het gedaan.

Ik ben begonnen met het kerstdorp op te zetten. Dit vind ik altijd een van de leukste dingen om te doen. Ik had dit jaar voor het eerst een sneeuwdoek gehaald en wou graag wat spelen met hoogte’s, hiervoor heeft mijn vader twee plankjes gemaakt zodat ik deze mooi onder het sneeuwdoek kon zetten waardoor ik met de hoogte kon gaan spelen. 

Aan de ene kant heb ik een boerderij staan met een boom. Deze heeft mijn vriend vorig jaar met kerst gekregen en ik vind ze onwijs mooi. Ik heb ze in de ene hoek gezet omdat het me wel leuk leek om aan die kant een beetje een boerderij/bos te maken. Helaas is dit nog niet helemaal gelukt want het bos ontbreekt nog. 

In de andere hoek staat een dorp en een schaatsbaan/vijver. Deze twee zijn ook ontzettend leuk en ben ik dan ook heel blij mee deze heb ik beide nu inmiddels twee jaar ongeveer als het er geen drie zijn haha. In het midden heb ik ook nog een dorpje staan deze huisje staan wat meer verspreid waardoor het meer een plein lijkt. Althans dat was mijn bedoeling. Daarnaast heb ik nog een paar losse poppetjes en boompjes her en der staan maar het liefst wil ik nog veel meer. Een paar dieren zou ik mooi vinden nog meer poppetjes en eigenlijk van alles wel. Ik vind een dorp een van de leukste dingen om op te zetten en ik kan mijn creativiteit dan ook even helemaal in kwijt. 

Daarnaast heb ik de kerstboom natuurlijk ook nog opgezet ik heb er dit jaar voor gekozen om de rode en gouden ballen weer te gebruiken met een beetje wit. Ook heb ik rendiertjes gekocht om in de boom te hangen en hangt er een mooi engeltje in de boom . Dit jaar heb ik ook weer de witte lampjes in de boom gehangen omdat ik de boom wel rustig wou houden. Ik ben dit jaar weer zeer tevreden met de boom. Waar ik hem vorig jaar voornamelijk wit heb gehouden heb ik dit jaar toch gekozen om er weer wat meer kleur in te brengen. Ik heb nog steeds geen normale piek. Vanaf het begin hebben wij deze roos al in de top gehangen en dit blijf ik toch wel mooi en leuk vinden moet ik eerlijk bekennen.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van mijn kerstdorp en kerstboom? en wat is het thema van jullie boom? 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *