Mijn nieuwste aanwinst

Lieve lezers, afgelopen maand was ik jarig. Aangezien ik erg van lezen houd heb ik van mijn vriend twee nieuwe boeken gekregen en heb ik zelf nog een boek gekocht. In dit artikel deel ik met jullie welke boeken ik heb gekregen en heb gekocht.rustigsamen_img_1886

Afgelopen maand was het dan zover ik was jarig. Echter heb ik mijn verjaardag dit jaar niet echt gevierd door omstandigheden. Maar dat mag de pret niet drukken. Ondanks alles heb ik er een mooie dag van gemaakt. De week voor mijn verjaardag heb ik van mijn vriend twee boeken gekregen omdat ik deze graag wou hebben. Dit zijn de volgende boeken:

Sylvia Day: Als de Passie wint
Sylvia Day : Nachtelijk vuur

rustigsamen_img_1866 rustigsamen_img_1821

Ook heb ik toen zelf ook nog een boek gekocht waar ik al een lange tijd naar opzoek was dit is het boek:

Sylvia Day : Een met jou

rustigsamen_img_1771 rustigsamen_img_1760

Dit is het laatste deel van de crossfire serie die zij schreef. Ik heb alle voorgaande boeken ook gekocht en gelezen. Zoals jullie wel kunnen zien zijn het allemaal boeken van de zelfde schrijfster. Ik vind haar persoonlijk heerlijk schrijven en de boeken lezen voor mijn gevoel snel en makkelijk weg. Dit houd mijn interesse al snel bij een boek. Als een boek voor mijn gevoel niet makkelijk leest of snel leest dan ben ik snel geneigd het boek aan de kant te gooien en een andere te pakken. Ondanks dat het wel een heel mooi verhaal kan zijn.

Zodra ik een boek uit heb komt hier een review van online. Momenteel ben ik al aan het lezen in Sylvia Day : Een met jou. Hier kunnen jullie dus in de loop van de tijd een review van verwachten

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Lezen jullie ook graag boeken?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *