Mijn Parfum Stash

SAM_1414Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie mijn parfum stash, hij is niet zo heel groot maar ik vind de geuren heerlijk en ben er erg blij mee. Ik heb er ongeveer twee niet op de foto staan omdat deze op een andere locatie zijn

Zoals jullie hierboven kunnen lezen ga ik jullie wat meer vertellen over mijn parfum stash. De geuren die ik heb zijn:

  • Geuss
  • Replay
  • Naomi Campbell
  • Story of Flower
  • Eternal romance
  • Disguise Lachmani

Geuss
Geus is één van mijn favoriete geuren samen met replay en Naomi Campbell. De Geuss geur vind niet te zoet maar ook niet te zwaar. Het is een geur die je eigenlijk altijd kan dragen.

SAM_1418

Replay
Replay is een iets zoetere geur maar niet te zoet. Hij ruikt erg fris vind ik zelf en is daardoor ook geschikt voor dagelijks gebruik

SAM_1420

Naomi Campbell.
Dit is een geur die ik al vanaf mijn 14e ongeveer draag. Dit is een heerlijk zoete geur waardoor ik hem erg lekker vind. Zelf na al die jaren draag ik hem altijd nog met plezier en noem ik dit dan ook vaak mijn geurtje.

SAM_1422

Story of Flower.
Dit is een geur die uit Londen komt als ik het goed heb onthouden. Deze heb ik destijds gekocht samen met de Eternal Romance en Disguise Lachmani. En nog een andere maar die weet ik niet zo hoe die heet. Ik vind de geur een beetje een zware bloemen geur waardoor ik hem niet dagelijks draag maar voor zo af en toe is hij toch wel heerlijk

SAM_1425

Eternal Romane.
Dit is een best wel zware geur. Maar daardoor niet minder lekker. Hij heeft een aparte geur die ik niet zo goed kan plaatsen maar ik vind hem wel erg lekker ruiken

SAM_1415

Disguise Lachmani
Dit is weer een zoete geur. En erg fris. Deze is zeker aan te raden om elke dag te dragen. Hij is niet éém van mijn favorieten maar toch pak ik hem wel geregeld en vind ik hem heerlijk om te dragen

SAM_1416

Lieve lerzers. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn parfum stash. Kennen jullie de geuren? Wat vinden jullie van deze geuren?

 

 

Advertentie:

2 Reacties

  1. Leuk artikel! Ik heb een soort gelijke fles als de story of flower, ik heb alleen geen idee waarvan hij is, want heb hem een keer gekregen. Ik vind de fles alleen al heel erg mooi 🙂 Leuke stash hoor!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *