Mijn tweede week vakantie

Vorige week konden jullie lezen hoe mijn eerste week van de vakantie verliep en wat ik allemaal heb gedaan. vandaag kunnen jullie alles lezen over mijn tweede week. want wat heb ik deze week allemaal gedaan?

Dit is al weer de tweede week van mijn vakantie. We beginnen deze week met de zaterdag. Op deze dag heb ik niet zo heel veel gedaan. In de middag ben ik even bij mijn ouders geweest maar verder eigenlijk ook niet. In de avond heb ik gewoon op de bank gezeten en naar de tv gekeken. 

Zondag verliep eigenlijk net zo. Ook deze dag heb ik niet veel gedaan. Ik heb lekker uitgeslapen want ja daar is een zondag en vakantie voor. In de middag heb ik nog even de haren van mijn vriend gedaan en dat was eigenlijk alles wat ik deze dag heb gedaan. Verder hebben we gewoon leuke films gekeken. 

Toen was het al weer maandag. Dit was best een productieve dag moet ik eerlijk zeggen. Aan het eind van de ochtend zijn we naar mijn ouders gegaan om daar bezig te gaan met de auto. Aan het eind van de middag zijn we weer naar huis gegaan en heb ik even achter mijn computer gezeten. In de avond vond ik het tijd om het fornuis eens grondig schoon te maken en weer te poetsen met rvs poets. Verder heb ik deze avond niet veel gedaan. Ik ben een beetje bezig geweest met mijn blog en heb nog even tv gekeken en verder eigenlijk niks.

De Dinsdag begon al vroeg, Mijn wekker ging om half 8 dit is voor mij vroeg in de vakantie want ik slaap graag uit. In de ochtend stond een afspraak gepland en verder hadden we niks op de planning. In de middag zijn we dan toch nog even weg gegaan naar mijn zwager om wat dingen te bespreken voor het weekend want er komt een super leuk weekend aan meer hier over zien jullie in een nieuw artikel. In de avond hebben we lekker op de bank gezeten en een leuke film gekeken.

Woensdag was weer een rustig dagje. In de ochtend hebben we lekker uit geslapen en in de middag zijn we weer naar mijn ouders geweest en zijn we bezig geweest met de auto.Rond een uurtje of half 7 ongeveer waren we thuis en hebben deze avond verder eigenlijk niet veel gedaan. 

We zitten al bijna aan het einde van deze week maar vandaag heb ik voor jullie de donderdag. Ook deze dag hebben we lekker uitgeslapen en de laatste dingen geregeld voor het weekend. Daarna ben ik bezig gegaan met dit artikel. Zodat ik deze morgen avond rustig af kan maken en me dan kan gaan voorbereiden op het weekend zodat ik overal alle tijd voor heb. In de avond heb ik nog even op netflix gezeten en hier heb ik een nieuwe serie ontdekt waar ik momenteel druk mee aan het kijken ben tussen alle dingen door.

Als laatste dag van deze week hebben we de vrijdag, Deze dag was ook rustig aan doen. We hebben de auto voorbereid, boodschappen gedaan en het huis schoon gemaakt zodat we dit niet allemaal meer hoeven te doen. Daarna nog even de tomtom updaten, de camera’s na lopen en dan is dat ook maar vast gedaan.

Ik sluit nu mijn tweede week af en ga de laatste week van mijn vakantie in. Een week waarin allemaal leuke dingen gepland staan waar jullie de weken daarna meer over zullen lezen. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. De vakantie begint al aardig tegen zijn einde te lopen helaas. 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *