Mijn wish list – Beauty kamer

Vandaag heb ik voor jullie weer een artikel over mijn wish list. Eens in de maand ongeveer plaats ik een artikel waarin ik mijn wensen deel met jullie . Zoals jullie in de titel kunnen lezen zou ik graag een beauty kamer willen maar hoe ziet mijn beauty kamer er eigenlijk uit. Dit lezen jullie vandaag in mijn artikel.

Het is weer tijd voor een artikel uit mijn wish list. In dit artikel deel ik mijn wensen over mijn beauty kamer want welke vrouw droomt daar nu niet van. Hoe ziet mijn droom kamer er nu precies uit.

Echter is mijn beauty kamer niet alleen een beauty kamer maar ook gelijk mijn kleding kast want hoe mooi is een inloop kast. Deze wil ik als dit mogelijk is aan een zijde van de kamer. Daarnaast ook een mooie kast voor alle schoenen en accessoires.  

Maar de belangrijkste hoek word toch de beauty hoek. Hiervoor wil ik een mooie witte tafel of echt een beauty tafel met een lade er onder. Aan bijde zijdes wil ik een mooie witte lade kast. Deze komen gewoon van de ikea de wel bekende alex lade kasten. Echter wil ik dan 1 lage en 1 hoge waarschijnlijk. In iedere lade komt dan per categorie de make-up te liggen. Daarnaast wil ik dan ook al mijn haar tools hier opbergen zodat deze ook een plekje hebben.  Op de tafel komen twee of drie bakjes/potjes met al mijn kwasten te staan en komt er een mooie spiegel te staan. Dit is echt een droom hoek/kamer voor mij.

Natuurlijk moet er ook een voorraad kast zijn waarin ik al mijn voorraad wat betreft douche en bad spullen kan opbergen. Zodat deze ook een mooi plekje hebben. Hoe alles precies er uit zou zien daar kan ik momenteel alleen nog maar van dromen. Wie weet mag deze droom ooit uitkomen. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hoe ziet jullie beauty hoek er uit? en zouden jullie dit ook willen of? 

 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *