Mijn wish list – Boeken

Zoals jullie aan de titel kunnen zien komt er nog een nieuwe serie op mijn blog. Deze serie zal niet wekelijks zijn maar maandelijks waarschijnlijk. hier ben ik nog niet helemaal over uit. Vandaag heb ik in ieder geval het eerste artikel uit deze serie. Persoonlijk vind ik het erg leuk dat dit artikel een beetje aansluit op het artikel van afgelopen maandag. Ik heb al een aardige boeken verzameling maar er staan nog een aantal boeken op mijn lijst die ik heel graag zou willen hebben. Vandaag deel ik deze lijst met jullie. 

Muren van glas – De ontmoeting – Marique Maas
Muren van glas – Harde grenzen – Marique Maas
Meester van de passie – Sylvia Day
Bloed broeders – Helen Vreeswijk
Zwijgplicht – Helen Vreeswijk
De Kick – Helen Vreeswijk
Vermist – Helen Vreeswijk 
Stouter 1 t/m 5 – Christina Lauren

Dit is een aardige reeks van boeken die ik nog graag zou willen aanschaffen en lezen. Er zullen vast nog wel veel meer boeken zijn die ik graag zou willen lezen maar dit zijn denk ik wel de top boeken die ik graag wil lezen. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Kennen jullie deze boeken? zo ja zijn het echte aanraders?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *