Mijn wishlist – Tuin

Zoals jullie weten heb ik een serie die mijn wishlist heet. Eens in de maand ongeveer maak ik hier een artikel over. In dit artikel wil ik jullie mijn wishlist delen wat betreft een tuin. Want wat zou ik graag een tuin willen en wat zou ik er eigenlijk allemaal in willen hebben?

Als eerste zou ik graag een mooie tuin willen zodat ik in de zomer lekker buiten kan zitten en in mijn eigen tuin kan Barbecuen dit zou toch ideaal zijn. 

Mijn tuin zie ik het liefst helemaal met stenen. en dan van die mooie grote grijze stenen. Als je uit het huis stapt zou ik daar graag een mooie overkapping willen zodat je op regen achtige dagen ook gewoon buiten kan zitten. Natuurlijk moeten we dan ook nog iets hebben om op te kunnen zitten. Hiervoor zou ik graag een mooie grijze hoeklounge bank willen, samen met een tafeltje. 

Verder zou ik wel een beetje kleur in de tuin willen. Hiervoor zou ik graag grijze bloembakken willen met daarin mooie bloemen. Welke bloemen dat zullen zijn dat weet ik nog niet. Dat is denk ik ook seizoens gebonden. Daarnaast wil ik als het mogelijk is allemaal natuurlijk ook een klein schuurtje in de tuin helemaal achter in waar ik de fiets in kan zetten, en de tuin spullen. Gewoon een kleine opberg ruimte voor de buiten spullen. 

Zo zie ik mijn tuin het liefst voor mij, Echter moet dit natuurlijk wel kunnen dit hangt helemaal af van de woning op dat moment. Momenteel hebben we geen tuin alleen een klein balkon. hierop staan twee camping stoelen, en twee bloembakken en meer eigenlijk ook niet omdat dan het balkon eigenlijk al zo goed als vol is. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Als jullie een eigen tuin hebben hoe zien jullie die dan voor je?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *