Mijn zomervakantie

Het is al weer bijna zomer en zo staat er bij mij ook een vakantie voor de deur. Maar wat zijn mijn plannen eigenlijk,voor dit jaar. Waar ga ik naar toe. Wat ga ik doen etc. Vandaag ga ik jullie alles vertellen over mijn zomerplannen. Lezen jullie gezellig mee? 

Ik heb dit jaar drie weken vakantie en hier ga ik natuurlijk optimaal van genieten. Zo ga ik al 4/5 dagen naar Oostenrijk, Zodra deze dagen voorbij zijn gaan we nog even weg met de tent. In Oostenrijk zelf gaan we in een hotel slapen wat toch eigenlijk wel een beetje luxe is voor mij. Zo hoef ik geen ontbijt te maken en staat in de avond het eten ook lekker voor ons klaar. Het idee alleen al vind ik heerlijk en ik denk dat ik van deze dagen optimaal ga genieten zolang het kan. Daarnaast ben ik voordat ik begon met bloggen ook al eens op deze locatie geweest en ga ik eigenlijk een kijkje nemen op een plek waar ik ooit al eens ben geweest. Persoonlijk vind ik Oostenrijk een erg mooi land met mooie plekken. Ik weet nu al dat deze dagen ontzettend mooi en leuk worden. En ik kijk hier met plezier naar uit. Voor mijn gevoel duurt het nog veel te lang voordat ik weg ga. 

Aangezien we hierna nog doorgaan met de tent is het daarna wel een stuk minder luxe maar dit vind ik wel een fijn idee. Als je dam eenmaal weer thuis bent waardeer je na mijn mening alles een stuk meer. Het feit dat je gewoon lekker wakker word in de natuur vind ik ook wel een fijn idee. Zodra je in de ochtend opstaat hoor je de vogels fluiten en de krekels wakker worden. De natuur ontwaakt en dat geluid is heerlijk om te horen. waar we precies naar toe gaan dat weet ik op dit moment nog niet. Maar dit komt vast wel goed. 

We hebben zoveel leuke dingen die we eigenlijk willen doen en waar we naar toe willen dat het even kijken is wat we nu precies gaan doen. Zodra ik natuurlijk terug ben van mijn vakantie dan komen er allerlei leuke artikelen online over mijn vakantie. Dit vind ik vaak wel de leukste artikelen om te maken en na een aantal maanden terug te lezen. Zo beleef ik mijn vakantie eigenlijk opnieuw. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Gaan jullie nog op vakantie? en waar gaan jullie naar toe? of gaan jullie gewoon leuke dingen in Nederland doen dat kan natuurlijk ook.

Advertentie:

1 Reactie

  1. Leuk meid! Fijn om even 3 weken vakantie te hebben. Ik heb 2 weekjes vrij en ben daar ook gelijk 11 dagen van op vakantie, haha. Kijk er naar uit om je vakantie artikelen te lezen, vind dit zelf ook altijd hele fijne artikelen om te lezen en om zelf te schrijven!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *