Movie Time #2

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een film die ik jullie kan aanraden om eens te kijken. Misschien heb je hem al gezien, of heb je er al eens van gehoord. Maar deze film mag zeker niet ontbreken en deze serie met films.

De film die ik vandaag voor jullie heb is de film Hacksaw Ridge. Dit is een oorlogs film die zich afspeelt in 1942. De film gaat over een arts soldaat die Desmond T. Doss heet. Hij zit bij het leger maar weigert om een wapen te dragen en mensen te vermoorden. Eigenlijk best raar als je bij het leger zit.

In het begin van de film zie je hoe hij word opgeleid. Echter doordat hij weigert om een wapen te dragen en mensen te vermoorden is het eigenlijk onmogelijk om in het leger te werken. Ze doen er dan ook alles aan om hem eigenlijk een soort van weg te pesten omdat hij zichzelf niet kan verdedigen tijdens een missie.

Later in de film wordt hij uitgezonden en moet hij het veld in. Hij weigert nog steeds om een wapen te dragen.Tijdens zijn training hebben ze geprobeerd om hem uit dienst te krijgen door hem voor de raad te slepen echter is dit niet gelukt en mag hij mee op uitzending. Tijdens deze missie die zich afspeelt op een hoge berg, moeten ze eerst naar boven klimmen om het veld op te gaan. echter raken daar al een aantal mensen gewond en zorgt Desmond voor de nodige zorg. Hij rent het hele veld rond om al zijn mede soldaten te helpen.

Als je op een gegeven moment verder in de film komt is het op een avond rustig. Echter vind desmond dat alle gewonden naar beneden moeten en haalt hij alle gewonden 1 voor 1 op en zorgt dat deze beneden komen. Doordat ze boven op een berg zitten moet hij iets verzinnen om ze naar beneden te krijgen want om via een net naar beneden te klimmen met een gewonde dat werkt niet. Hij laat de soldaten 1 voor 1 naar beneden zakken met een touw. Wanneer zijn mede soldaten dit zien helpen zij hem om de gewonden beneden op te vangen.

Alleen blijft dit niet bij hun eigen soldaten. En heeft Desmond toevallig gevonden hoe ze dit gevecht kunnen winnen? ik zou zeggen kijk allemaal deze film om er achter te komen. Ook kom je tijdens de film er achter waarom hij geen wapen wil dragen. ben jij benieuwd naar wie Desmond nu eigenlijk is?

Lieve lezers. Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik zie jullie graag snel weer terug op mijn blog.

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *