Movie Time #3

Vandaag heb ik voor jullie weer een film die ik graag met jullie wil delen. De film die ik vandaag met jullie wil delen is de film American Sniper. 

American sniper is een oorlogs- film die valt onder de categorie actie. De film gaat over een navy seal genaamd Chris die een van de beste snipers van Amerika is. Doordat hij meerdere malen naar Irak is gestuurd op uitzending heeft hij in totaal 160 slachtoffers gemaakt waardoor hij een van de besten was en hij de bijnaam de Legend kreeg. Zodra er nieuwe mensen met hem mee gingen naar Irak wist iedereen wie hij was. 

Echter toen Chris naar zijn vierde uitzending thuis was ging het helemaal mis met hem. Hij vond het moeilijk om te accepteren dat hij niks meer kon doen voor de mensen die gewond waren geraakt. Daardoor besloot hij om een aantal van deze mensen te helpen. Vaak nam hij ze mee naar een bos waar ze nog even konden schieten en dat gevoel weer konden ervaren. 

op een dag ging hij samen met een oude veteraan op pad. Deze was totaal de weg kwijt en hij dacht dat hij hem wel kon helpen. Echter liep dit totaal anders en is hij toen overleden door de veteraan. De veteraan werd die week ervoor net toerekeningsvatbaar verklaard en had een straf van levenslang. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie deze film al eens gezien? Ik kan hem je zeker aanraden om eens te kijken. 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *