Movie Time #4

Vandaag heb ik voor jullie weer een movie time, Afgelopen weken deelde ik meerdere films in 1x. Maar de vakantie is weer voorbij en de meeste mensen zullen nu weer aan het werk zijn of naar school zijn is de movie time weer terug. Om de week ongeveer zal ik een film in het daglicht zetten waar ik enthousiast over ben die hier in de film collectie staan.

Vandaag heb ik niet alleen een film voor jullie maar tevens ook een serie die daar bij hoort. Jullie zullen vast wel weten over welke film en serie of ik het heb namelijk de film en serie verliefd op Ibiza. 

Als eerste heb ik de film gekocht. dit omdat er veel goede Nederlandse acteurs in zaten hierdoor wist ik eigenlijk dat het wel een goede film was. Toen er bekend werd dat er ook een serie van kwam en deze op tv kwam werd dit een vaste avond voor mij om deze serie te kijken. Ik vond de film fantastisch dus de serie moest ook wel goed zijn. 

Toen ik de serie helemaal had gezien wist ik dat ik deze ook op dvd wou hebben. Tijdens kerst heb ik toen de tv en dvd collectie gekregen omdat de serie los niet meer verkrijgbaar was. nu heb ik de dvd dus dubbel maar dit vind ik totaal niet erg en ze staan beide in de dvd/blueray collectie. 

De film gaat over een vader en zijn dochter die op Ibiza wonen. Zij hebben leven hier een vrij leven en doen waar ze zelf zin in hebben. ondertussen komen de andere dochters ook langs samen met de man en klein kinderen. in eerste instantie gaat er bij 1 van de dochters al wat mis doordat haar bikini lijn niet meekomt naar ibiza en naar een ander land is gegaan. hierdoor raakt ze gestrest en krijgt ze ruzie met haar man. Haar man keert zich steeds verder van haar af en beland uit eindelijk in bed met haar zus die op ibiza woont. 

Aan de andere kant in de film zijn twee vriendinnen die op vakantie gaan naar ibiza, en zij genieten ook van het leven. Ze gaan uit en belanden uit eindelijk met eenjongs jongen in bed. Op een dag komt een van de vrouwen de man tegen en in de serie verhuisd ze hierom naar Ibiza naar hem toe. 

De laatste dochter word op het eiland ingehuurd als party planner en moet het grootste en onmogelijkste feest organiseren. Dit gaat natuurlijk niet zoals gepland en uit eindelijk wordt zij verliefd op de man die zou gaan trouwen. Ze neemt hem mee naar plekjes die haar rust geven. 

Het verhaal loopt verder door in de serie. Hierover wil ik niet teveel vertellen anders is het natuurlijk niet leuk om de film en de serie nog te kijken. Ik ben weg van deze films en series en mocht jij nu ook houden van goede Nederlandse films en series? Dan zijn dit echte aanraders.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Hebben jullie de film en series al gekeken? of ga je dat nu zeker doen?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *