Movie time # 5

Vandaag heb ik voor jullie weer een leuke film, De film die ik vandaag voor jullie heb is de film war for the planet of the apes. Deze film heb ik tijdens mijn vakantie in de bioscoop gekeken en vind dit zeker een aanrader en wil deze dan ook graag met jullie delen. 

Op 18 augustus ben ik naar de film war for the planets of the apes geweest. Ik heb de film in 3D gekeken. Dit was tevens voor mij de eerste keer dat ik naar een 3D film ging. Echter vond ik dit geen succes en zal ik er niet snel weer voor kiezen om een 3D film te kijken. 

Nu gaan we weer over naar de film want daar draait dit artikel uit eindelijk over. In eerste instantie had ik mijn bedenkingen over deze film. Na het zien van de trailer kreeg ik het idee dat het alleen maar een schiet film zou zijn en had ik niet echt het idee dat ik dit leuk zou vinden.

De film kwam wel wat langzaam op gang naar mijn idee en het eerste deel duurde hierdoor voor mijn gevoel een beetje lang. Echter toen het verhaal wat meer op gang kwam vond ik het een erg leuke film om naar te kijken. Er zat actie in, Drama en gewoon humor, eigenlijk alles wat een goede film nodig heeft zat er wel in hierdoor werd de film voor iedereen leuk om naar te kijken. 

Na mate de film vorderde word de film ook een stuk leuker en komt er steeds meer humor naar voren en begrijp je het verhaal ook steeds meer. Echter doordat het een 3D versie was moest ik heel erg wennen aan waar de focus elke keer lag en had ik het idee dat ik de helft van de film een soort van wazig heb gekeken. Dit vond ik zeker jammer omdat het een goede film was met een goede verhaal lijn. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Hebben jullie deze film al gezien? Zo ja wat vonden jullie van de film?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *