Nieuw planning maken DIY

Het jaar is bijna voorbij en ik vond het wel eens tijd om bezig te gaan met mijn planning voor volgend jaar. Echter wou ik het dit jaar anders gaan doen en vandaag deel ik met jullie hoe ik dit ga doen. 

Ik ben nog steeds een beetje mijn weg aan het vinden over hoe ik mijn planning nu wil gaan maken. Wat werkt voor mij fijn en hoe. Nu het nieuwe jaar begint wou ik weer iets nieuws gaan proberen. Ik gebruik nog steeds gewoon een notitieboekje hiervoor dit vind ik persoonlijk wel fijn werken. Maar hoe deel ik deze in aangezien er voor volgend jaar ook een nieuw project komt. Hier kunnen jullie aanstaande maandag meer over lezen op mijn blog. 

Boven aan de pagina begin ik met een washi tape hierboven schrijf ik de maand van het jaar. Daarna heb ik in principe 3 en een halve pagina leeg en onderaan de 3de pagina heb ik een halve bladzijde voor het nieuwe project. Dit leek mij wel fijn zodat ik die twee wel gescheiden zou houden. Bij elk “Hoofdstuk” gebruik ik een washi tape om het mooi gescheiden te houden van elkaar en een mooi overzicht te hebben. 

Op de eerste pagina wil ik alle datum zetten van deze maand waarop ik een artikel online wil hebben. Dit blijven gewoon de maandag woensdag en de zaterdag. Dit bevalt mij goed. De andere pagina’s houd ik dan in principe over om notitie’s te maken. Op 1 van de pagina’s wil ik een to’do maken met dingen die ik voor bepaalde artikelen nog moet doen zodat ik ook hier een mooi overzicht van heb. Welke pagina dit precies word weet ik nog niet precies. Ik denk persoonlijk zelf de pagina die er gelijk naast zit. Zo heb ik een duidelijk overzicht van wat ik deze maand allemaal nog moet doen. 

Dit is hoe ik aankomend jaar wil beginnen met mijn planning. Nu is het kijken en uitproberen of dit ook echt werkt of dat ik toch nog iets anders moet verzinnen. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hoe maken jullie een planning? wat werkt voor jullie het fijnste? 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *