Nieuw Vrijwilligerswerk?

Mensen die mij kennen of al een tijdje volgen weten dat ik al jaren aan vrijwilligers werk doe. Mijn vrijwilligerswerk vind altijd in de wintermaanden plaats op de Vrijdagmiddag van 15:00 tot 17:00. Maar kom ik dit seizoen wel terug? of ga ik deze maanden minder werken?

Helaas door mijn werk moet ik afscheid nemen van mijn vrijwilligers werk wat ik al meer dan 10 jaar met veel liefde en plezier heb gedaan. Maar doordat ik nu fulltime werk heb ik hier helaas geen tijd meer voor omdat dit tijdens mijn werktijden plaats vind. Wel zal ik hier nog op de achtergrond blijven helpen maar zal ik niet meer aanwezig zijn. Dit vind ik zelf erg jammer maar het is nu ook een beetje tijd om aan mijn eigen toekomst te denken. Ik zal het ontzettend gaan missen maar de eerste keer zal ik nog aanwezig zijn om afscheid te nemen. En als het goed is mijn stokje over te dragen aan een nieuwe generatie. Ik hoop dat hij dit met net zoveel liefde en plezier zal doen als ik dat al deze jaren heb gedaan. Maar hier heb ik het volste vertrouwen in.

Maar helemaal zonder vrijwilligerswerk kan ik niet. Het hoort gewoon bij mij. Daarom ben ik over gestapt op wat anders wat ik hopelijk makkelijker kan combineren met mijn werk. Ik heb inmiddels mijn Examen gedaan hier voor en binnenkort is mijn eerste dag. Wat het precies is houd ik nog even in spanning. Hiervoor moeten jullie nog even wachten tot ik mijn eerste dagen heb gehad. Ook ben ik erg benieuwd of het mij zal bevallen en of ik het leuk ga vinden. Hoe vaak ik dit zal gaan doen dat weet ik nog niet maar dit zal in het volgende artikel hier over wel duidelijk worden dan ga ik alles aan jullie uitleggen. Ik houd jullie dus nog even in spanning voor nu. 

Liefs,
Rowenia 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *