Nieuwe Camera

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie even iets heel anders. Vandaag deel ik met jullie welke camera ik gebruik om mijn foto’s te maken.

Toen ik net begon met bloggen had ik nog geen ‘dure’ camera die ik gebruikte. Ik gebruikte altijd een kleine camera namelijk de Samsung WB200F. Dit is een Smart camera en ideaal om in je handtas overal mee naar toe te nemen. Echter voor het aantal foto’s dat ik begon te maken was deze camera toch niet zo ideaal meer. Deze gebruik ik dan ook alleen nog als ik onverwachts iets erg leuks zie en ik mijn andere camera niet mee heb.

Sinds kort heb ik een nieuwe camera gehaald. Ik heb namelijk een Canon EOS 400D gehaald. Ik ben nu nog een beetje aan het spelen met de camera. Met welke lens, en welke stand maak ik nu eigenlijk de mooiste foto’s. Wat werkt voor mij fijn en wat is het mooiste resultaat. Ik moet wel eerlijk zeggen de camera is niet splinter nieuw maar gewoon tweedehands. Want geld voor een nieuwe heb ik helaas niet. Wie weet dat ik in de toekomst hier wel in kan investeren. Maar voor nu is dit al een mooie verbetering.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat jullie ook verbetering zullen zien in de foto’s in de toekomst.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *