Hoe ik terug kijk op mijn oude artikelen

Lieve lezers, vandaag heb ik een persoonlijk artikel waarin ik terug blik om mijn eerste artikelen. Want hoe kijk ik nu tegen deze artikelen en foto’s aan. Ben ik nog steeds tevreden of zou ik nu dingen anders doen?

Vandaag blik ik terug om mijn eerste artikelen. Deze zijn al meer als een jaar geleden online gekomen en ik vond het wel eens tijd om terug te kijken naar deze artikelen. Want wat zou ik nu anders doen en ben ik nog wel tevreden met deze artikelen. 

Laten we beginnen met de foto’s want over deze ben ik eigenlijk niet meer tevreden. De achtergrond vind ik niet mooi, en de belichting valt ook tegen. Daarnaast had ik ook geen goede camera vond ik zelf. De camera die ik nu heb maken een stuk mooiere foto’s. Echter vind ik het wel mooi om te zien welk proces ik hier in door heb gemaakt. 

één van mijn eerste foto’s

Een aantal foto’s heb ik gemaakt met een houten achtergrond, echter vind ik dit voor de producten ook minder mooi door middel van een mooie witte achtergrond mer ik toch dat de producten een stuk mooier uitkomen en je zo ook een bepaalde rust hebt in de foto’s waardoor deze rust ook weer terug komt in het artikel.

Foto met een houten achtergrond

Laten we nu eens gaan kijken naar de inhoud want wat heb ik hier op aan te merken eigenlijk?

Mijn woordkeuzes zou ik nu soms toch wat anders doen. Daarnaast vind ik soms de artikelen een beetje raar lezen of licht dit aan mij? Momenteel schrijf ik voor mijn gevoel meer in een stijl waarin ik ook tegen je zou praten als ik tegenover je zou staan en toen had ik dit naar mijn idee nog niet altijd. 

Persoonlijk ben ik erg blij met hoe mijn artikelen nu gaan. Ik schrijf ze zoals ik ze ook zou vertellen. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van mijn vooruitgang in het maken van artikelen? zien jullie veel verschil of zie alleen ik deze verschillen?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *