Mijn leven met een overbelasting

Iets meer dan een jaar geleden ging ik op bezoek bij mijn huisarts. Toen werd er geconstateerd dat ik een overbelasting had in mijn arm. Vanaf dat moment moest ik het wat rustiger aan gaan doen. Dit heb ik toen een tijdje gedaan. Ik heb mij een week ziek gemeld destijds om daarna verder te gaan met aangepast werk dit zodat ik mijn arm niet meer zo hoefde te belasten als eerst. Echter kan ik dit natuurlijk niet altijd blijven doen en ben ik inmiddels weer gewoon aan het werk gegaan. Maar hoe gaat het dan nu?

Helaas is mijn overbelasting nog steeds niet over en heb ik er op sommige momenten nog echt wel last van. Helaas kan ik tijdens mijn werk niet wisselen en proberen ze er op werk nog wel rekening mee te houden wanneer dit natuurlijk mogelijk is. Echter verwacht ik dit niet meer van hen ik heb er inmiddels zelf voor gekozen om zelfs nog meer te gaan werken waardoor ik hem eigenlijk nog meer belast. 

Waarom heb ik hier voor gekozen? De reden was omdat ik mij niet meer wou laten belemmeren in mijn werkzaamheden. Ik vond het zelf vervelend worden dat ik niet alles meer kon wel heb ik destijds een brace gekregen en deze gebruik ik dan ook nog wel tijdens zwaar werk. Echter geeft dit ook een belemmering maar dit vind ik minder erg of vervelend. 

Maar wat doe ik nu als de pijn te erg word of ik gewoon niet meer kan. Dit heb ik één keer meegemaakt tijdens mijn werk toen hebben ze mij wel hulp gestuurd en hebben ze mij de volgende dag wel een rustiger plek gegeven waardoor het toen wel iets beter ging.Veder houd ik op dat soort dagen na mijn werk er ook wat meer rekening mee dat ik even wat rustiger aan moet doen om de volgende dag weer gewoon te kunnen werken.

Of ik echt zonder pijn werk? Nee dat niet ik heb eigenlijk standaard wel pijn tijdens mijn werk maar het is een pijn waarmee ik gewoon kan functioneren en wat niet mijn werkzaamheden verder op dat soort momenten in de weg staat. 

Tijdens mijn normale huishoudelijke bezigheden heb ik er gelukkig niet heel veel last meer van tenzij ik iets zwaars doe. Bijvoorbeeld boodschappen tillen kan soms wel pijnlijk zijn maar gelukkig hoef ik geen half uur met deze tassen te lopen. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik weet dat het absoluut niet verstandig is dat ik deze keuze heb gemaakt maar voor mij voelt dit goed en voor mijn gevoel haal ik veel voldoening uit mijn werk. Ik kan moeilijk bij huis gaan zitten. Wat zouden jullie in deze situatie doen?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *