Peaky Blinders – Netflix

De serie peaky blinders is een serie die ik normaal niet zo snel zou aanklikken op netflix. Echter ben ik toch verkocht geraakt aan deze serie en heb ik hem inmiddels al helemaal gezien. Of ik hem nog een keer zou kijken? Jazeker. 

De serie bestaat uit 5 seizoenen waardoor je een mooi aantal uren kijken plezier hebt. De serie gaat over een familie uit Birmingham. De serie speelt zich af net na de wo1.  De Peaky Blinders worden geleid door Thomas Shelby ( Cillian Murphy). Hij staat aan het hoofd van deze “bende” Zijn twee broers zijn de gene die eigenlijk alles voor hem opknappen en om het maar even zo te zeggen de handen vuil maken. In de serie gebeurd van alles van het koppen van renpaarden tot aan moord, het overlijden van familie en geliefden. Eigenlijk van alles komt aan bod. Maar dat is natuurlijk niet alles. Ook zie je hoe ze van arm eigenlijk heel rijk worden en hoe ze hier mee omgaan. 

Wat ik ook zeker een plus punt vind aan deze serie is dat je een kijkje krijgt in de wereld van toen. Want hoe zag het er toen eigenlijk uit. Hoe was het leven toen. Door de serie ga je echt mee terug in de tijd.

De serie begint voor mijn gevoel al gelijk goed en je word gelijk in het verhaal getrokken. Dit heb ik niet heel vaak bij series, meestal heb ik dit pas na de 3e of 4e aflevering. Maar bij deze serie was het anders. 

Daarnaast is de serie naar mijn gevoel goed in elkaar gezet, over alles is goed nagedacht, denk aan de kleding, het decor het film werk. Ik moet eerlijk zeggen ik ben zeer verrast door de kwaliteit van deze serie. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Kennen jullie deze serie al? Anders kan ik hem jullie zeker aanraden om eens te kijken

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *