Persoonlijke Update – #1

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie een persoonlijke update. Misschien is het jullie opgevallen daIMG_0033t er afgelopen woensdag geen artikel online is gekomen. In dit artikel vertel ik jullie wat hier de reden van was.

Helaas kwam er afgelopen woensdag geen artikel online. Dit kwam omdat deze dag anders verliep dan ik had verwacht. Ik moest deze middag naar de kaakchirurg voor het verwijderen van een verstandskies. Echter had ik niet verwacht hier zoveel last van te hebben. Helaas had ik geen artikel klaar voor deze dag. En had ik hier ook geen energie voor om deze te maken deze dag. De pijn die ik er vaarde en nog steeds ervaar is soms niet om uit te houden.

Ik gebruik op het moment voor mijn gevoel best veel pijnstillers (niet meer dan is toegestaan hoor) maar op de een of andere manier komt de pijn er redelijk snel weer door heen. Helaas kan hier niks aan doen op het moment en probeer ik er maar het beste van te maken.

Een leer voor de volgende keer is wel zorg dat je altijd vooruit werkt. Helaas had ik dit  niet gedaan omdat mijn werk rooster was veranderd waardoor eigenlijk mijn dagelijks leven ook veranderd. En ik mijn draai en alles nog niet helemaal kon vinden. Vandaag ben ik dan ook een dagje vol aan het bloggen in de hoop dat dit niet weer gebeurd.

Daarnaast heb ik binnen kort vakantie. En daarvoor moet ook vooruit gewerkt worden om optimaal te kunnen genieten van mijn vakantie want daar ben ik stiekem wel een beetje aan toe. En vooral door dit. Hihi.

Lieve lezers, Sorry dat er geen artikel online was gekomen, maar ik hoop dit binnenkort met jullie goed te kunnen maken door leuke zomer artikelen te maken.

IMG_0033

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *