Persoonlijke update #2

Lieve lezers, we zitten al weer halve wegen de maand september. Ik vond het wel tijd worden om een kleine persoonlijke update te doen voor jullie.IMG_0033

Zoals jullie hebben kunnen lezen op mijn blog heb ik laatst vakantie gevierd. Na de vakantie ben ik helaas ziek geworden. We hadden tijdens deze week nog een verjaardag en daar ben ik helaas ziek geworden. Toen de vakantie eenmaal  voorbij was ben ik weer aan het werk gegaan. Echter heeft dit mij geen goed gedaan en werd ik zieker. Na twee dagen werken toch maar even ziek gemeld voor een paar daagjes. Hier heb ik zo een hekel aan.

Gelukig gaat het nu stukken beter,  af en toe moet ik nog wel hoesten maar in de loop van de tijd zal dit ook wel veranderen. Afgelopen zondag was voor mij een kleine feestdag, ik mocht jawel 24 kaarsjes uitblazen Deze dag heb ik samen met familie gevierd. De dag ervoor heb ik in de avond mijn verjaardag gevierd met vrienden

Lieve lezers bedankt voor het lezen van  mijn artikel. Wat zijn jullie favoriete bezigheden?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *