Persoonlijke update #3

Lieve lezers, Vandaag heb ik weer een update voor jullie. Even een kleine update over de dingen die de aankomende maand staan te gebeuren. Het is bijna december een maand met veel drukte en gezelligheid.IMG_0033

Het is al weer november en dat houd in dat sinterklaas al weer in het land is. Zelf vier ik geen sinterklaas meer maar binnenkort komt er wel een leuk artikel online met tips voor sinterklaas.

Nog twee weekjes en dan is het al december, de tijd vliegt echt voorbij. Ik hoop in december veel leuke dingen te kunnen doen. En  even kan genieten van deze prachtige maand. Ik ben zelf helemaal gek op kerst en kijk hier dan ook nu al erg naar uit. Helaas heb ik de kerstboom nog niet staan dat vind ik nog iets te vroeg. Gelukkig hoef ik nog maar twee weken te wachten en dan kan ik hem opzetten.

Wat houd dit allemaal in voor mijn blog? Ik probeer nog steeds drie artikelen per week te maken. Daarnaast hou ik nog een kerst week op mijn blog. En staat de laatste week van dit jaar in het teken van oud en nieuw.

img_0956

Voor mij betekend dit dat ik veel leuke artikelen kan en mag maken. Dit combineer ik nog steeds met werk en huishouden ik merk dat ik soms wat dagen en uren te kort kom. Dit komt mede doordat mijn vrijdag helemaal weg valt. Ik moet dan werken en doe vrijwilligers werk. Iets waar ik ontzettend blij mee ben en trots op ben dat ik dit kan en mag doen.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hoe ziet jullie december maand er uit?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *