Persoonlijke update #4

Lieve lezers, Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt op mijn blog is er de afgelopen week en begin deze week niks online gekomen. Vandaag leg ik jullie kort uit wat er aan de hand is/was. En hoe mijn vooruit zichten zijn voor de rest van de maand.

Zoals ik hier boven al beschreef is er de afgelopen week bijna niks online gekomen net als het begin van de week. Dit komt omdat ik helaas de tijd niet had om voor jullie te bloggen. Ik had het momenteel erg druk met mijn werk en allemaal afspraken er om heen. de tijd die ik dan even vrij had benutte ik om het huishouden etc te doen.

Gelukkig heb ik nu even vakantie en heb ik weer tijd om leuke artikelen te schrijven. Ik ga proberen de laatste weken van de maand iets meer artikelen te schrijven voor jullie.Vandaag staat mijn dag dan ook bijna helemaal in het teken van mijn blog. ik heb leuke ideeën en weet precies wat ik wil. De vraag is en blijft alleen. Gaan de foto’s mooi worden door het slechte licht van buiten. Ik ga hier uiteraard mijn best voor doen voor jullie.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hoe verloopt jullie december maand tot nu toe?

Advertentie:

2 Reacties

    • Helaas heb ik er in de zomer ook wel eens last van, De zon schijnt altijd vel de kamer binnen waardoor het soms ook minder mooi word. In de zomer kan ik het beste in de ochtend foto’s maken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *