Persoonlijke Update #5

Het is al een hele tijd geleden dat er een persoonlijke update online kwam. Vandaag vond ik het dan ook weer eens tijd om jullie bij te kletsen over alles wat er gebeurd en wat er nog staat te wachten de komende tijd. 

Zoals jullie eerder op mijn blog hebben kunnen lezen heb ik drie weken heerlijk vakantie gehad, ik ben niet weg geweest dit jaar maar was gewoon thuis en heb mijn tijd hier besteed. 

Na de vakantie begon helaas het gewone leven weer en waren het drukke weken met verjaardagen en feestjes. Zelf ben ik vorige week 25 geworden en word het nu weer wat rustiger wat betreft verjaardagen. De aankomende weken zullen weer wat rustiger verlopen. Echter staan er nog wel een aantal leuke dingen op de planning om te doen. Zo ga ik onder andere weer een dagje naar Hellendoorn, Is de verlichte route binnenkort weer en nog veel meer. Het meeste zal allemaal plaats vinden in oktober, Na deze maand zullen er weer een paar rustige weken zijn en dan begint alles rond sinterklaas en kerst al weer. Ik heb een paar leuke ideeën voor deze maanden maar of deze ook plaats zullen vinden dat is nog even de vraag. 

Dit is eigenlijk alles wat er de komende maanden gaat gebeuren voor zover bekend is. Al echter wil dat niet zeggen dat er niet nog meer leuke dingen aan gaan komen natuurlijk want er zal vast nog veel meer gebeuren. Daarnaast moet ik ook gewoon werken en gaan alle normale dingen ook gewoon door. 

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop de aankomende maanden weer veel leuke artikelen te kunnen delen met jullie van alle leuke dingen die ik ga doen of heb gedaan.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *