picture pallete #1

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie mijn eerste picture pallete, vorige week konden jullie lezen wat dit inhoud. En vandaag is het dan zover om de eerste met jullie te delen.

Helaas is het niet zo gegaan als ik had gehoopt. Ik vergat elke keer om foto’s te maken. Dus vandaag zal hij een beetje kort zijn. Echter zal ik er wel bij vertellen wat ik deze dag verder allemaal nog heb gedaan.

Maandag

Deze ochtend begon met het maken van het artikel voor deze middag. Ondertussen had ik de serie pretty little liars aan staan op de tv. Na het bloggen ben ik bezig gegaan met het huishouden. Maandag is namelijk mijn huishoud dag en maak ik het hele huis klaar. Rond 17:00 maak ik het eten klaar en rond 17:30 gaan we eten. In de avond doe ik niet zo heel veel meer in gaan we een film kijken.

Dinsdag
Oef bijna vergeten ik heb een afspraak bij de tandarts. Ik heb hier echt een hekel aan maar soms moet het even. Daarna even de stad in geweest om de laatste dingen te halen voor de win actie. Gelukkig heb ik nu een leuk pakketje kunnen samen stellen voor jullie. Toen ik thuis kwam ben ik nog even bezig geweest voor mijn blog. Helaas mijn motivatie kon ik niet goed vinden dus maar aan de kant gelegd en weer een aflevering van pretty little liars gekeken. Inmiddels was het tijd om eten te maken en snel te eten. Want ik moest bijna weg naar mijn werk. Dit was mijn dag eigenlijk al weer.

Woensdag
Toen ik opstond heb ik eerst mijn ontbijt/lunch gegeten. Daarna ben ik bezig gegaan voor het artikel van die middag. Mijn inspiratie en energie was terug. Hierna ben ik even gaan douchen en ondertussen was het al weer tijd om te koken en me klaar te maken voor werk. Deze dag heb ik eigenlijk niet zo heel veel gedaan zoals je kunt lezen.

Donderdag
Deze dag heb ik niet heel veel gedaan. Ik ben bezig geweest voor mijn blog, Heb de badkamer even geschrobd en alle muren gedaan. Dit doe ik eens in de zoveel tijd, Vooral alle muren goed afnemen. Daarna was het al weer tijd om eten te maken. Ook deze avond hebben we weer heerlijk films gekeken.

Vrijdag
Deze dag ben ik vergeten om überhaupt 1 foto te maken. Dit is altijd één van de drukste dagen in de week. Toevallig had ik deze dag vrij van werk, maar dat maakt hem niet minder druk. In de ochtend ging ik boodschappen doen voor de hele week, in de middag had ik vrijwilligers werk, ik was rond half 9 thuis en heb toen even op de bank gezeten, en rond 11 uur ben ik naar mijn bed gegaan. Want de volgende dag moest ik werken.

Zaterdag
Deze dag begon met werken. Na het werk ben ik weer even terug mijn bed in gegaan. Daarna was het tijd om De berging op te ruimen, Ondertussen was mijn vriend bezig gegaan met mijn auto, Aangezien mijn box het aan één kant niet meer deed. Toen ik klaar was ben ik hem nog even gaan helpen. En toen was het al weer avond. Tijd om te eten en films te kijken.

Zondag
De dag begon met eten maken, ondertussen heb ik foto’s gemaakt voor mijn win actie die morgen (dinsdag) online komt. Daarna was het eten klaar en konden we gaan eten. Ondertussen besloten om toch nog maar even weg te gaan en zijn toen naar de mediamarkt en de ikea gegaan. Hier heb ik twee bakken gehaald voor de berging die ik nog nodig had.  Nu is deze ook mooi klaar en weer opgeruimd. Dit was hard nodig.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat het aankomende week beter gaat met het maken van de foto’s. Het moet nog even in mijn systeem komen. Maar ik ga mijn best doen.

Advertentie:

2 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *