Picture Pallete #2

Lieve lezers, het is weer maandag, Vandaag heb ik voor jullie mijn tweede picture pallete. Een rustige  week, maar een ontzettend druk en leuk weekend.

Afgelopen week heb ik weer een aantal foto’s gemaakt. Het begin van de week verliep rustig, het einde van de week werd wat drukker en chaotischer. Dit omdat we bezig waren met een surprise party organiseren en de laatste dingen gehaald moesten worden

Maandag:
Op deze dag begon ik met het maken van mijn aller eerste picture pallet, deze kwam deze middag online. Helaas was het met de foto’s allemaal niet zo gegaan zoals ik had gehoopt, ik vergat een beetje om foto’s te maken. Deze week is het gelukkig al wat beter gegaan en hoop dat het de aankomende week nog beter gaat.

Tijdens het maken van dit artikel had ik pretty little liars aan staan, deze serie heb ik laatst ontdekt en ik moet eerlijk bekennen ik vind hem leuker dan verwacht. Ik ben nu met seizoen 2 bezig dus ik heb nog aardig wat te kijken .

Tijdens het maken van het artikel drink ik nog een kopje met Chocochino karamel. Dit vind ik heerlijk om zo af en toe te drinken, vaak doe ik terwijl ik bezig ben met artikelen maken.

Dinsdag:
Deze dag was ik bezig voor mijn win actie omdat mijn blog een jaar bestond. Ik had al foto’s gemaakt maar deze vond ik uiteindelijk toch niet mooi. Helaas. Morgen maar opnieuw proberen dan. Ik ben eigenlijk de hele dag hier mee bezig geweest. In de avond moet is nog werken dus had ik hier ook geen tijd meer voor.

Woensdag:
Ook deze dag was ik weer bezig met mijn blog. De foto’s zijn dit keer wel mooi geworden. Ik moet eerlijk bekennen ik heb hulp gehad en toen ook veel kunnen leren wat betreft het maken van foto’s. Toen de foto’s klaar waren was het tijd om de win actie online te zetten. Het was inmiddels half 4 toen hij online kwam. Zo leuk dat het eindelijk is gelukt. Mijn aller eerste win actie staat online. Toen deze online stond ben ik bezig gegaan met eten maken want ook vanavond moest ik weer werken.

Donderdag:
Wat een dag. Overdag ben ik bezig geweest met het huishouden. Gelukkig hoefde ik niet veel meer te doen en kon ik ondertussen bezig voor het weekend want de laatste dingen moest ik nog even doen. In de avond ben ik nog even naar de winkel geweest, Om versiering te halen voor het weekend. Toen ik thuis kwam was het ongeveer 19:00 uur en vond ik het wel tijd om lekker op de bank te gaan zitten en even naar de televisie te kijken.

Vrijdag:
In de ochtend moest ik werken. Na het werken ben ik gelijk door gegaan naar mijn ouders om mee te gaan boodschappen te doen. Even de laatste dingen halen voor het weekend, Althans dat dacht ik want ik vergat weer van alles hoor. Bij ons is de lidl nu helemaal veranderd en kun je nu daar heerlijke verse broodjes etc halen. Dit moesten we natuurlijk even doen hebben toen pistoletjes meegenomen voor het middag eten.

Na het eten ben ik even gaan slapen want ik was kapot. Deze middag had ik geen vrijwilligers werk omdat de kinderen vrij waren van school. Dit kwam mij eigenlijk wel goed uit. Om half 6 gingen we eten en na het eten was het tijd om te kijken of mijn scooter nog liep. Deze ga ik namelijk verkopen aangezien ik een auto heb. De scooter stond al 2 jaar stil als het niet langer was. Maar hij loopt weer gelukkig.
In de avond was het tijd voor een leuke film want ik ben morgen vrij van werk. Dit heb ik expres gedaan omdat ik wist dat het morgen avond wel eens laat kon worden.

Zaterdag:
Wat een drukke dag was dit. In de ochtend zijn mijn vriend en ik naar mijn ouders gegaan om daar te helpen. We zijn bezig met de grote opruiming daar dit was hard nodig. In de ochtend ben ik nog even met mijn moeder weer naar de winkel gegaan om de laatste dingen te halen voor deze avond. Nu heb ik toch echt alles. Toen mijn vriend weg was gouw alles in mijn auto gelegd omdat hij nergens vanaf wist dacht ik.

In de avond ging mijn vriend uit eten en kon ik ondertussen het huis opruimen en versieren. Wat een gedoe was dit zeg. Gelukkig had ik hulp hier was ik dan ook wel erg blij mee.

 

De visite kwam inmiddels binnen en toen was het wachten. En wachten duurt zo lang haha. Maar uiteindelijk daar kwam hij en ondanks dat hij het wist vond hij het toch wel erg leuk. Hij wist namelijk niet wie er allemaal kwamen. Het huis was gezellig druk. Het was zo gezellig dat het inmiddels half 5 was toen de laatste naar huis gingen. Al met al kan ik wel zeggen een geslaagde avond dus.

Zondag:
We kwamen laat uit ben, ik stond rond 11 uur op. De huiskamer was nog een beetje een bende, we hadden namelijk drie party poppers afgeschoten om 12 uur. Het ergste hadden we die nacht nog wel opgeruimd maar er moest even afgenomen worden en gestofzuigd. Dit heb ik gedaan terwijl de jarige en zijn broertje nog lekker lagen te slapen. Rond half 1 werden zij wakker want in de middag kwam nog familie. Zij wisten van de surprise party dus waren ze al extra in de middag gekomen zodat wij lekker konden uitslapen. Na de verjaardag hebben we niks meer gedaan en hebben gewoon lekker op de bank gelegen en een film gekeken. Het was een mooi weekend en dit was een goede afsluiting.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Zoals jullie konden lezen heb ik een ontzettend leuk weekend gehad. Nu de laatste dingetjes nog even weer opruimen en het normale leven kan weer beginne.

Advertentie:

2 Reacties

  1. Wat gaaf dat je een suprise party hebt georganiseerd. Echt super tof! Ooh is de Lidl al weer open? Heerlijk daar die verse broodjes, dat vind ik altijd zo fijn als we in Duitsland bij de Lidl komen. Wel fijn dat dat nu ook in Nederland kan 🙂 Leuke week meid!

    • Hij is ongeveer al weer twee of drie weekjes open, we hebben gelijk de eerste keer natuurlijk al verse broodjes mee genomen en de afgelopen keer ook hihi, ze zijn echt heerlijk en zoveel keuze dat je hebt.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *