Picture pallete #3

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie weer een picture pallete. De afgelopen twee weken was er door omstandigheden geen picture pallet online gekomen. Maar vandaag heb ik er weer één voor jullie. Deze week stond veel in het teken van klussen, hier heb ik echter niet veel foto’s van gemaakt.

Maandag was een beetje een aparte dag, in de ochtend moest ik onze kat wegbrengen naar de dierenarts want vandaag werd ze gesteriliseerd. Rond de klok van 12 mocht ik haar gelukkig weer ophalen. Wel was ze nog suf van de narcose en heb ik haar heerlijk in de kamer gelegd zodat ze rustig kon slapen.

Dinsdag ochtend ben ik bezig geweest voor mijn blog. In de middag zijn we even naar de action geweest om spullen te halen voor het schuren en schilderen van de deuren en kozijnen hier in huis. Want deze hebben een opfris beurt nodig en daar gaan we de rest van de week mee bezig.

 

Woensdag in de ochtend was ik druk met artikelen maken. Dit zodat ik vrijdag ochtend niet bezig hoefde met mijn blog en deze dag kon gebruiken om verder te gaan met klussen in huis. In de middag moest ik met onze kat terug naar de dierenarts voor controle, Alles zag er gelukkig goed uit en hoeven we niet met haar terug te komen. Tussendoor ben ik bezig geweest met het schuren van de kozijnen.

Donderdag ik was deze dag bezig met het schuren van de kozijnen in de woonkamer, toen mijn vriend thuis kwam hadden we eigenlijk niet echt zin om door te gaan, ik heb gezorgd dat de woonkamer schilder klaar is maar verder had ik eigenlijk ook niet echt zin om iets te doen.

Vrijdag was een productieve dag, alles wat nog geschuurd moest worden is geschuurd, en is nu klaar om afgenomen en geschilderd te worden. Hier beginnen we morgen vroeg mee, zodat we hopelijk optijd klaar zijn. In de avond zijn we nog even naar de stad geweest omdat hier carnaval gevierd werd. We hebben even de optocht gekeken en zijn toen weer naar huis gegaan. En hebben toen een film gekeken.

Zaterdag stond in het teken van schilderen, in de ochtend zijn we begonnen met schoonmaken van alles want wat een puinhoop krijg je als je in huis gaat schuren. Dit raad ik niemand aan maar aangezien we geen tuin hebben moet je toch iets. Toen alles schoon was en alle deuren en kozijnen afgenomen waren was het tijd om alles af te plakken en te gaan schilderen.

Zondag was een echte opruim dag, we moesten de laatste dingen van het klussen nog opruimen en de laatste dingen weer ophangen. Daarna was het tijd om alles even weer helemaal schoon te maken en konden we deze avond even gewoon lekker genieten. Zo heb ik onder andere twee films gekeken en heb ik een aantal youtube videos gekeken.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn al weer derde picture pallete. hebben jullie nog leuke ideeën of tips hoe ik deze serie nog leuker kan maken?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *