Picture Pallete Dagje Hellendoorn

Afgelopen zaterdag ben ik met mijn mede bloggers van de blog meidenblog een dagje weg geweest. We zijn toen samen naar Avonturenpark Hellendoorn gegaan. In dit artikel neem ik jullie mee door de dag heen, en laat ik een aantal leuke foto’s zien. 

De ochtend begon vroeg, rond 9 uur ben ik van huis vertrokken om Carolien op te halen.  Toen zijn we door gegaan naar de action en de jumbo om nog even een paar kleine dingetjes te halen voor de dag. Daarna was het tijd om Demi op te halen en toen reden we naar Hellendoorn. 

Eenmaal daar aangekomen zijn we naar binnen gegaan. We zijn toen in de monorail geweest. Hier heb je van een klein deel van het park een mooi overzicht en kun je alles zien.

 

Daarna zijn we doorgegaan naar de donderstenen en toen door naar de discovery club. toen door naar het rioolrat. En toen was het even tijd om bij te komen in de junglemonster. nog even een rondje fietsen bij de dino sky pedalo en toen was hij tijd om even wat te eten en te drinken. 

Na het eten was het tijd om naar de ingang te gaan om daar Jora op te halen. Zij kwam vandaag iets later. Toen zij eenmaal was gearriveerd hebben we eigenlijk alle attracties nog een keer gegaan. Jora en Demi zijn ook nog in de Tornado geweest en de tarantula. Carolien en ik houden beide niet van attracties die over de kop gaan dus deze hebben wij overgeslagen. Rond 15:00 zijn we met zijn allen nog even naar de voorstelling van Kareltje en jasmijn geweest. 

Om 17:00 zijn we vertrokken bij het park en zijn we met zijn allen naar de mc Donalds gegaan om daar de dag af te sluiten. 

Helaas liep de dag niet af zoals gepland was. Nadat we demi op de trein hadden gezet en Jora ook naar huis was heb ik Carolien thuis afgezet. Helaas had mijn auto er toen geen zin meer in en was ik gestrand. Mijn auto was kapot gegaan helaas. Toen ben ik opgehaald en heb ik mijn auto laten staan om deze de volgende dag op te halen met een auto ambulance aangezien ik hier niet meer mee kon rijden. 

Al met al was het een zeer leuke en geslaagde dag. Ik ben blij dat ik de meiden weer heb gezien en gesproken en dat het erg gezellig was ondanks de kou. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. 

Advertentie:

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *