Pinksteren

Bron: eurocamp.nl

Lieve lezers, het is bijna Pinksteren. Dat houdt in dat we weer een dagje vrij hebben maar waarom en wat is Pinksteren nu eigenlijk?Bron: eurocamp.nl

Wat Pinksteren inhield vroeg ik mij zelf ook af. Ik heb op verschillende site’s gekeken om te kijken of ik er achter kon komen. Maar echt hier iets van snappen doe ik niet. Ik zal het jullie proberen uit te leggen.

Jezus Christus had beloofd om zijn geest naar de gelovigen te sturen toen hij overleed. Dit gebeurt dus met Pinksteren. Jezus stuurt zijn geest naar alle gelovigen waardoor zij dachten dat ze in staat waren tot andere dingen.

Bron: ontdekjezus.nl

Of dit helemaal waar is durf ik niet te zeggen maar dit is wat ik er van begreep. Weet jij wat Pinksteren precies inhoudt? Of klopt het wat ik zeg? Laat het me even weten in een reactie want ik ben wel benieuwd.

Nu even verder wat doen we eigenlijk op deze dag. Zo zijn er verschillende pinkster feesten en festivals die je kunt bezoeken. Daarnaast zijn er van allerlei markten en rommelmarktjes. Of kun je natuurlijk heerlijk thuis zitten en niks doen.

Wat wij gaan doen weet ik niet. Dit kan van alles zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat we naar een markt gaan of dat we heerlijk thuis blijven of gezellig op visite gaan.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat gaan jullie doen met Pinksteren?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *